Junior Process Engineer

Bilfinger Tebodin zoekt een Junior Process Engineer. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-10-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

  • Als junior process engineer ga je bezig met de uitvoering van processtudies, processimulaties en het ontwerpen van installaties (process plant design) voor allerlei opdrachtgevers in de (petro)chemische industrie, de energievoorziening en de voedingsmiddelenindustrie.
  • Je maakt berekeningen, vaak met behulp van simulatiepaketten en de in-house tools, om procesonderdelen te ontwerpen en dimensioneren. Je helpt mee om processchema’s op te zetten, gebruik makend van onze smart engineering tools.
  • Je wordt betrokken bij concept studies, basic en detailed engineering, met soms ook de mogelijkheid om op locatie te assisteren bij de uitvoering van een project. 
  • Projecten variëren van nationale kleine tot grote brownfield uitbreidingen tot grote internationale greenfield projecten. 
  • Ook zul je bij diverse risicoanalyses worden betrokken op het gebied van productveiligheid, procesveiligheid en kwaliteit.
  • De junior process engineer is onderdeel van een multidisciplinair team waarin verschillende disciplines vertegenwoordigd zijn. Je bepaalt door gezamenlijke inzet het eindresultaat, samenwerken en pro-actief handelen zijn daarom erg belangrijk. 
  • Als engineer werk je onder hoede van een lead engineer, een ervaren engineer die je “buddy” is.
  • Je stelt in overleg met je manager een persoonlijk ontwikkelingsplan op, en krijgt ruim voldoende coaching en begeleiding vanuit je team, om door te kunnen groeien tot lead engineer, discipline specialist of projectmanager.

Functievereisten

  • Je hebt een afgeronde technische HBO of WO opleiding bij voorkeur Chemische Technologie, Procestechniek, of een mechanische opleiding met thermo fluids engineering of Energy Technologie achtergrond. (ervaring circa 0-2 jaar)
  • Kennis opbouwen van verschillende soorten installaties, equipment en processen zie je als een uitdaging
  • Een technisch inhoudelijke discussie aangaan met de klant of met leveranciers zie je als een uitdaging
  • Flexibel, communiceert makkelijk op verschillende niveaus 
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Aanbod

Flexibiliteit en de mogelijkheid tot thuis werken? Dat kan bij ons!

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop, middels het Personal Empowerment Plan (PEP).

Opleidingen en trainingen, naast persoonlijke en vaktechnische coaching on the job, kan jij je op alle vlakken ontwikkelen. 

Gezond leven is een speerpunt binnen Bilfinger Tebodin, we hebben een vitaliteitsprogramma, een fietsregeling en een fitnessregeling. Ook hebben we tijdelijke acties zoals gratis sportkleding en deelname aan de Ommetje app.

Actieve personeelsvereniging voor leuke en inspirerende activiteiten naast het werk.

 

Een selectie van arbeidsvoorwaarden uit ons eigen arbeidsvoorwaardenconvenant:

  • Continuïteit is voor ons van groot belang, daarom bieden wij graag een lange termijn verbintenis.
  • Start salaris hbo € 2.800,- en wo € 3.100,- bruto per maand, o.b.v. fulltime, afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Een bonusregeling afhankelijk van jouw eigen ontwikkeling en de bedrijfsresultaten.
  • Een pensioenregeling met veel ruimte voor je eigen wensen en behoeften.
  • 29 verlofdagen en de optie tot het kopen of verkopen van verlofdagen.
  • De mogelijkheid tot gebruik van onze collectieve ziektekostenverzekering.
  • Mobiele telefoon en laptop.

Bedrijfsprofiel Bilfinger Tebodin

Wij zijn Bilfinger Tebodin. Onze industriële klanten staan voor de uitdaging om te verduurzamen door het zoeken naar alternatieven energiebronnen, het sluiten van de grondstoffencyclus en het minimaliseren van impact op de omgeving. Hoe vertaalt dit zich in concrete oplossingen? Wij zorgen ervoor dat onze klanten uit de industrie hun uitdagingen kunnen waarmaken. Door innovatieve technieken en het gebruik van hedendaagse mogelijkheden van digitalisering maken wij de ambities van onze klanten waar. Al sinds de wederopbouw na de oorlogsjaren in 1945, zijn we hèt toonaangevende ingenieurs- en adviesbureau voor het creëren van een toekomstbestendige industrie.


Onze engineers en consultants lopen voorop in het realiseren van industriële investeringsprojecten. Onze toonaangevende klanten zijn actief in zeer uiteenlopende industrieën zoals de (petro)chemie, energie opslag, olie en gas, voedingsmiddelenindustrie en farmacie. Ze vertrouwen hun investeringsprojecten toe aan een team dat voorop loopt in het begrijpen van hun business en kan bouwen op technische expertise en jarenlange ervaring. Voor deze klanten leveren wij consultancy, engineering, project management, inkoop en constructie management services, kortom alles wat de klant nodig heeft om hun project succesvol te maken!


Loop jij ook voorop in jouw vakgebied Proces Engineering? Wil jij graag werken aan projecten met een grote diversiteit aan klanten om daarmee de industrie toekomstbestendig te maken? Die impact maken in de versnelling van de energietransitie. Begrijp je snel de complexe vraagstukken van onze klanten en ben jij een uitstekende gesprekspartner voor onze klanten? Werk je graag in een informele cultuur met multidisciplinaire teams samen om interessante projecten te realiseren? Wil je werken in een organisatie waarin je snel kan ontwikkelen door opleidingen, coaching en regelmatig nieuwe uitdagingen? Dan passen wij bij jou!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Bilfinger Tebodin. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Jan Tinbergenstraat 172
7559 SP Hengelo
+31 88 996 70 05