Stageopdracht: klanttevredenheid

Bilanx is op zoek naar een student die een klanttevredenheidsonderzoek gaat doen. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-9-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een student die een kwalitatief klanttevredenheidsonderzoek bij ons gaat doen, affiniteit heeft met accountancy én de agrarische sector. Het klanttevredenheidsonderzoek ga je zelf optuigen, en uitvoeren bij onze (agrarische) klanten Je onderzoekt verschillende onderzoeksmogelijkheden en komt met een concreet voorstel. Natuurlijk staan collega’s altijd paraat voor vragen en feedback.


Je brengt in kaart welke informatie en dienstverlening voor onze klanten belangrijk is. Door het ophalen van deze waardevolle informatie kan onze service richting onze klanten verbeterd worden. De uitkomst van dit onderzoek, inclusief een adviesrapport, is de basis voor onze vervolgstappen op het gebied van marketing en communicatie. Eén ding is zeker: jouw werk is waardevol!

Functievereisten

  • Je doet een relevante hbo- of wo-studie; in bijvoorbeeld de richting marketing, bedrijfskunde of agrarisch?
  • Je bent proactief en kunt zelfstandig werken.

Aanbod

Dan hebben we een brede en leerzame stageplek voor je. Naast de opdracht kun je meedraaien binnen de organisatie door het verrichten van allerlei lichte administratieve werkzaamheden. Je krijgt daarbij veel coaching van collega’s om een goede indruk te krijgen van de werkzaamheden binnen onze organisatie. We zijn een organisatie met korte lijnen en delen graag kennis. Een mooie plek voor de start van je carrière.

Bedrijfsprofiel Bilanx

Wij zijn een accountantskantoor en adviesbureau in Almelo en Hardenberg. Met een team van 45 enthousiaste en ambitieuze collega’s helpen wij ondernemers uit de regio cijfers te vertalen naar begrijpelijke taal en betrouwbaar financieel advies.


Stoffig? Wij niet hoor. Of we ons nou bezig houden met het samenstellen van een jaarrekening of uitgebreid pensioenadvies geven, we denken ver vooruit. Wat heeft onze klant nog meer nodig en wat kunnen wij aanbieden? Zo vinden we steeds weer onszelf en ons bedrijf opnieuw uit. Bij Bilanx, alles voor elkaar.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Bilanx. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bedrijvenpark Twente 423
7602 KM Almelo
0546 549 530