Functioneel- /applicatiebeheerder

Help jij graag om collega’s efficiënt te laten werken? En is daarnaast IT jouw vakgebied? Bilanx is op zoek naar een Functioneel- /applicatiebeheerder,

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-9-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Efficiënt werken is noodzakelijk om tijd en aandacht aan onze klanten te besteden. Daarom zijn wij op zoek naar een IT-er in business, die open staat voor een nieuwe uitdaging!


Voor deze afwisselende en uitdagende functie zoeken wij iemand met een flexibele en proactieve houding. Je bent het aanspreekpunt voor gebruikers wanneer zij problemen ondervinden in het gebruik van werkplek en de applicaties. En zorgt ervoor dat applicaties de organisatieprocessen optimaal ondersteunen. De basis hiervoor is een betrouwbare en efficiënte IT-omgeving. Je voelt je hiervoor verantwoordelijk en werkt hiervoor nauw samen met de ICT-hosting partij voor storingen en onderhoud.


Ook ben je in staat naar de toekomst te kijken door te analyseren waar handmatige handelingen geautomatiseerd kunnen worden en weet dit te realiseren. Daarbij heb je kennis en ervaring om de informatievoorziening voor alle afdelingen van Bilanx en de klanten naar een hoger niveau te brengen.


Je werkt gestructureerd, procesmatig, beschikt over analytisch denkvermogen en hebt oog voor kwaliteit. Je bent ambitieus en werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

Functievereisten

Wij vragen van je, dat je:

  • In het bezit bent van een relevante hbo- of wo-diploma.
  • Affiniteit hebt met IT. Graag lezen we hier meer over in je motivatie.


Verder vinden wij het belangrijk dat je:

  • Analytisch bent
  • Procesmatig kan denken
  • Verantwoordelijkheid neemt
  • Zelfstandig kan werken
  • Representatief en communicatief vaardig bent, zowel mondeling als schriftelijk

Aanbod

Een goed salaris en een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket vinden wij vanzelfsprekend. Wat wij minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel Bilanx

Is een accountantskantoor en adviesbureau met vestigingen in Almelo en Hardenberg. Met een team van enthousiaste en ambitieuze collega’s willen wij (ons) continue ontwikkelen. Altijd op zoek waarin we vernieuwend kunnen zijn door vooruit te denken en te kijken. We willen het beste voor de klant én voor elkaar! Samen op weg naar de toekomst, dat is wat ons bindt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Bilanx. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bedrijvenpark Twente 423
7602 KM Almelo
0546 549 530