Online Marketeer

Doop is op zoek naar een Online Marketeer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-12-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Hé Marketeer! Ben jij een digitale denker en doener, in termen van conversie, resultaten en campagnes? Weet jij wel raad met een online marketingstrategie en Google Analytics? Duik met ons in online én offline projecten, voor de meest uiteenlopende - en natuurlijk hele leuke - klanten.


Als Online Marketeer ben jij Jack Sparrow en is online zichtbaarheid en groei van onze klanten, jouw Black Pearl. Jij staat dus aan het roer van het schip! Of het nu gaat om SEA, SEO, e-mail of social campagnes: met jouw activatieplannen zetten we budget optimaal in om de doelstellingen van de klant te behalen. Samen met je content- en marketingautomation collega's zorg jij ervoor dat elk project een succes wordt. Op naar de volgende uitdaging!


Jouw werkdag is veelzijdig. Het ene moment adviseer je een klant over een social media campagne, het volgende moment analyseer je een draaiende advertentie of voer je website optimalisaties voor betere conversies door. Alles met de klantreis en de doelgroep scherp in je achterhoofd. En de vindbaarheid van onze klanten? Appeltje-eitje. Want dankzij jouw skills, komt elke website bovenaan in Google terecht.


Je begint elke dag met een daily, waarin je samen met je team de status van de planning doorneemt. Dit is ook het moment om met elkaar te sparren en om hulp te vragen wanneer je ergens tegenaan loopt. Eén team, één taak: we lossen het altijd samen op. Daarnaast heb je ook regelmatig meetings met klanten waarin je hen door het digitale dashboard begeleidt en de resultaten van een lopende campagne bespreekt. En tussendoor? Haal je eens samen koffie, speel je een potje FIFA, maak je een wandeling met collega's in de pauze of wordt er vroegtijdig Cava gepopt om een nieuwe samenwerking te vieren. Je hoort het al: Never a dull moment bij ons!


Wie zoeken wij?

Iemand die zich herkent in onze kernwaarden: betrokken, uitdagend, impact en teamwork. Dat betekent dat:

Betrokken: je bewust bent van het werk wat je collega’s doen en je je verbonden voelt met Doop en alle ontwikkelingen die wij samen als team doormaken.

Uitdagend: we elkaar scherp houden! 

Impact: we echt verschil maken! 

Teamwork: we zijn uniek, en we zijn één. We maken samen mooie dingen en we worden elke dag beter.

Functievereisten

 • Jij kunt je goed inleven in de doelgroep(en) en doelstellingen van de klant;
 • kunt gemakkelijk data analyseren en hier duidelijk conclusies uittrekken;
 • laat het hart van de klant sneller kloppen, wanneer jij vertelt over de mogelijkheden van social advertising;
 • hebt SEO- en SEA-skills en onderhoudt deze;
 • pakt klanten in met jouw strategische adviezen en overtuigende aanpak;
 • volgt marketing trends op de voet, om zo geen kans of update te missen;
 • houdt van duidelijke communicatie, zowel naar de klant als intern;
 • brengt een hoop gezelligheid bij ons op kantoor!

Aanbod

 • Mogelijkheid om deels thuis te werken;
 • Goed salaris;
 • Een locatie vol kennis en inspiratie;
 • Ruimte voor eigen inbreng;
 • Een (jong) gezellig (groeiend) team met bevlogen mensen;
 • Gamen in de pauze, snacken op donderdag, knakx club op vrijdag, leuke bedrijfsuitjes en vrijmibo's;
 • Naast 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, krijg je 2 extra vrije (Doop)dagen vastgesteld door de organisatie;
 • Legendarische Kerstfeesten! 

Bedrijfsprofiel BERT

Hello, we are Bert! Een team van creatieve specialisten, die vol passie en deskundigheid werken aan on- en offline producties met als doel jou en jouw bedrijf succesvoller te maken op het gebied van conversie, leerrendement en/of communicatie effect. How? We werken volgens moderne methodes uiteraard, maar wat belangrijker is, is dat jouw doelstellingen het vertrekpunt zijn voor onze aanpak. Of je nu een website wilt die meer bezoekers trekt, meer producten wilt verkopen of je medewerkers goed wilt opleiden. Samen vertalen we jouw doelstellingen naar de juiste middelen en uitvoering. We helpen onze klanten met strategie, branding, design en ontwikkeling. On- en offline. Onze multidisciplinaire teams zijn gespecialiseerd in krachtige IU/UX, brands, animations, designs, marketing & communicatie, e-learning systemen en onboarding platformen. Samen met de klant streven we naar een herkenbare identiteit voor elke organisatie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Doop. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Roomweg 63
7523 BL ENSCHEDE
085 - 0479315