Front-end Developer

Doop is op zoek naar een Front-end Developer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Verschillende mensen met verschillende expertises! Bij Doop werk je in een multidisciplinair team aan vette projecten voor uiteenlopende klanten. Dit houdt jouw werk leuk, afwisselend en uitdagend. 


Als Front-end Developer bouw je binnen jouw team mee aan complexe webapplicaties via verschillende frameworks. Samen met onze designers breng jij een ontwerp tot leven met interactie & gedrag. Je zorgt ervoor dat een design pixel-perfect vertaald wordt naar een functionele website of applicatie en denkt pro-actief mee met UI-vraagstukken. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd, dus schroom niet je ideeën te delen! 


Verder heb je de drive, net als de rest van ons team, om kick-ass producten te maken. Maar altijd met de wensen en behoeften van de eindgebruiker in je achterhoofd! Jouw werkzaamheden bestaan niet alleen uit programmeren, maar ook uit het onderzoeken van nieuwe tools en technieken. En nieuwe kennis delen we met elkaar! Geen zorgen. Hiermee bedoelen we geen presentaties met hoge verwachtingen, maar gewoon chil met elkaar sparren in een informele sfeer met een borrel erbij! Zo blijven we betrokken als collega's en leren we van elkaar.


Binnen Doop werken we Agile. Dit betekent dat je samen met je team afstemt wat je welke sprint oppakt. Wanneer er bekend is hoe jullie sprint eruit ziet kun je aan de slag! Vanuit huis of op ons geliefde kantoor; bij Doop krijg je de vrijheid hier zelf een goede verdeling in te maken. Samen met de product owner en het team ben je verantwoordelijk voor de communicatie (en transparantie) richting de klant, zo kun je gelijk jouw werk inspecteren en aanpassen en antwoord geven op complexe vraagstukken. Sprint gehaald? Releasen maar en tijd voor bier!


Wie zoeken wij?

Iemand die zich herkent in onze kernwaarden: betrokken, uitdagend, impact en teamwork. Dat betekent dat:

Betrokken: je bewust bent van het werk wat je collega’s doen en je je verbonden voelt met Doop en alle ontwikkelingen die wij samen als team doormaken.

Uitdagend: we elkaar scherp houden! 

Impact: we echt verschil maken! 

Teamwork: we zijn uniek, en we zijn één. We maken samen mooie dingen en we worden elke dag beter.

Bedrijfsprofiel BERT

Hello, we are Bert! Een team van creatieve specialisten, die vol passie en deskundigheid werken aan on- en offline producties met als doel jou en jouw bedrijf succesvoller te maken op het gebied van conversie, leerrendement en/of communicatie effect. How? We werken volgens moderne methodes uiteraard, maar wat belangrijker is, is dat jouw doelstellingen het vertrekpunt zijn voor onze aanpak. Of je nu een website wilt die meer bezoekers trekt, meer producten wilt verkopen of je medewerkers goed wilt opleiden. Samen vertalen we jouw doelstellingen naar de juiste middelen en uitvoering. We helpen onze klanten met strategie, branding, design en ontwikkeling. On- en offline. Onze multidisciplinaire teams zijn gespecialiseerd in krachtige IU/UX, brands, animations, designs, marketing & communicatie, e-learning systemen en onboarding platformen. Samen met de klant streven we naar een herkenbare identiteit voor elke organisatie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Doop. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Roomweg 63
7523 BL ENSCHEDE
085 - 0479315