Brand Designer

Doop is op zoek naar een Brand Designer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Bij Doop zijn we op zoek naar een Brand Designer. Een echte 'beelddenker' die het liefst direct begint te schetsen bij het horen van een concept en creatieve ideeën tot leven kan brengen. Iemand die karakter aan een merk kan geven en het liefst op een manier die net even anders is dan de rest. Als Brand Designer bij Doop werk je samen - in een team van gepassioneerden creatievelingen - aan het uitwerken van offline concepten. Van ruwe ideeën tot award-winning designs. Denk hierbij aan grafische ontwerpen zoals huisstijlontwikkeling, magazines, posters en product design. Aan jou de vrijheid er iets vets van te maken!


Bij Doop werk je voor uiteenlopende klanten. Van profit tot non-profit, van groot tot 'minder groot' en van nationaal tot internationaal. Jij draait er je hand niet voor om. Met jouw designs weet je de klant te inspireren en te activeren. Je krijgt alle vrijheid in het ontwerpen, met het vertrouwen dat je de belangen van de klant centraal stelt. Samen met je collega’s denk je mee over het aantrekkelijk visualiseren van concepten. Je kunt duidelijk uitleggen hoe je denkt en waarom bepaalde (ontwerp)keuzes gemaakt zijn. Jij durft verder te kijken dan de briefing en neemt een adviserende rol aan richting de klant om samen tot het beste resultaat te komen. Tenslotte heb je ervaring in het coachen van junior designers, het stellen van deadlines en het presenteren van concepten.


Wie zoeken wij?

Iemand die zich herkent in onze kernwaarden: betrokken, uitdagend, impact en teamwork. Dat betekent dat:

Betrokken: je bewust bent van het werk wat je collega’s doen en je je verbonden voelt met Doop en alle ontwikkelingen die wij samen als team doormaken.

Uitdagend: we elkaar scherp houden! 

Impact: we echt verschil maken! 

Teamwork: we zijn uniek, en we zijn één. We maken samen mooie dingen en we worden elke dag beter.

Bedrijfsprofiel BERT

Hello, we are Bert! Een team van creatieve specialisten, die vol passie en deskundigheid werken aan on- en offline producties met als doel jou en jouw bedrijf succesvoller te maken op het gebied van conversie, leerrendement en/of communicatie effect. How? We werken volgens moderne methodes uiteraard, maar wat belangrijker is, is dat jouw doelstellingen het vertrekpunt zijn voor onze aanpak. Of je nu een website wilt die meer bezoekers trekt, meer producten wilt verkopen of je medewerkers goed wilt opleiden. Samen vertalen we jouw doelstellingen naar de juiste middelen en uitvoering. We helpen onze klanten met strategie, branding, design en ontwikkeling. On- en offline. Onze multidisciplinaire teams zijn gespecialiseerd in krachtige IU/UX, brands, animations, designs, marketing & communicatie, e-learning systemen en onboarding platformen. Samen met de klant streven we naar een herkenbare identiteit voor elke organisatie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Doop. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Roomweg 63
7523 BL ENSCHEDE
085 - 0479315