Planner

Heb je ervaring als planner of ben je geïnteresseerd in een rol als deze binnen een high tech bedrijf? Benchmark zoekt jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als planner bij Benchmark stel je productieplannen op en je houdt hierbij rekening met zowel de wensen van de klant alsook de capaciteit van de productie en de beschikbaarheid van materialen en onderdelen. Hoewel jij niet rechtstreeks verantwoordelijk bent voor de realisatie van het productieplan, houd je dit wel nauwkeurig in de gaten en stuur je bij waar nodig. Je bepaalt en coördineert in samenspraak met productie de prioriteiten en bewaakt de te behalen resultaten. Jij vertegenwoordigt de “voice of the customer” in de overleggen die je hebt met supervisors. Ook nodigen we je van harte uit om procesverbeteringen te implementeren en actief bij te dragen aan onze verbeterprojecten.


Een greep uit het takenpakket van een planner bij Benchmark

 • beoordelen van de haalbaarheid van productieplannen op basis van de beschikbaarheid van materialen en productiecapaciteit;
 • verzamelen, rapporteren en analyseren van prestatie-indicatoren en deze, eventueel, vertalen naar mogelijke verbeteringen;
 • opstellen van korte termijn planningen;
 • coördineren en monitoren van de voortgang van het productieplan.


Jij bent een belangrijk aandeel in de omzetrealisatie van Benchmark. Jij verzorgt de informatievoorziening naar zowel de interne als externe klanten. Ook zorg je ervoor dat de productie soepel door kan draaien door materiaal,- en capaciteitsissues op te lossen. Een onmisbare schakel dus!


Binnen Benchmark kom je terecht in een multidisciplinair team waarin de focus ligt op een specifieke klant of project. Onze klanten bevinden zich in de; semi conductor markt, aerospace/defense, medical en industrial sector.

Functievereisten

Je gaat aan de slag in een omgeving waar het soms hectisch kan zijn. Daarom is het van belang dat je stressbestendig bent en snel schakelt tussen afwisselende werkzaamheden. We vinden het ook belangrijk graag samenwerkt in een team.


Verder zien wij graag het volgende terug:

 • aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
 • ervaring met het opstellen van planningen in een soortgelijke omgeving als Benchmark is een voorkeur;
 • kennis van, of ervaring met, ERP-systemen;
 • je bent resultaatgericht en je durft met een kritische blik naar diverse processen te kijken;
 • goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal.

Aanbod

Werken bij Benchmark betekent werken in een dynamische werkomgeving. Je werkt in een zelfstandig team waar jouw initiatieven en ideeën zeer op prijs worden gesteld. Het tonen van ondernemerschap wordt erg gewaardeerd en beloond.


Daarnaast bieden wij:

 • een startsalaris van €3150 tot €3650 op basis van een fulltime werkweek, uiteraard is er meer dan genoeg ruimte om te groeien in je salaris;
 • maar liefst 40 vrije dagen per jaar (27 vakantiedagen én 13 ATV-dagen);
 • ruimte voor groei- en ontwikkelingsmogelijkheden, bijvoorbeeld om door te groeien of om je kennis te verbreden met één van de vele opleidingsmogelijkheden via de Benchmark Academy;
 • parttime (minimaal 32 uur) en fulltime mogelijkheden;
 • flexibele werktijden. Zolang jij de verantwoordelijkheid neemt dat je werk af is, krijg jij van ons de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen en deze af te stemmen op de levensstijl die bij jouw past.

Bedrijfsprofiel Benchmark Electronics B.V.

Wanneer jij Benchmark komt versterken als planner werk je in een team met zes directe collega’s. Het planningsteam maakt onderdeel uit van de Supply Chain, bestaande uit in totaal zo’n 55 collega’s. Je werkt overigens niet alleen samen met je directe collega’s, maar ook met je collega’s van de afdelingen Productie, Manufacturing Engineering, Quality en projectleiders.


Er worden meerdere keren per jaar teamuitjes georganiseerd, zoals barbecues en avondjes uit. Je bent niet verplicht om hieraan deel te nemen, maar we vinden het wel erg gezellig als je erbij bent! Je collega’s staan altijd voor je klaar om je verder te helpen en zij leren ook graag van jou. Het motto in ons team is: ‘fouten maken is niet erg, als we er maar van leren’. Hierdoor krijg je veel ruimte om zelf op ontdekkingsreis te gaan in je nieuwe baan als planner!


Over Benchmark

Benchmark in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Electronics Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting original equipment manufacturers (OEM’s).


Bij Benchmark werk je voor bedrijven die impact maken met hun innovaties. Zo ontwikkelen we nieuwe producten die de veiligheid of gezondheid verbeteren of juist het gemak vergroten. Deze producten worden geleverd vanaf het productontwerp tot en met volumeproductie en soms ookrechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces wordt geheel in Almelo uitgevoerd.


Wereldwijd heeft Benchmark Electronics Inc. momenteel 23 vestigingen. Op onze vestiging in Almelo werken we samen met ruim 700 collega’s.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Benchmark. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Lelyweg 10
7602 EA Almelo
0546 - 535111