NPI Planner

Zorg jij door jouw planning voor een soepel logistiek proces? Zorg jij ervoor dat de klanttevredenheid altijd hoog is? En ben jij een ster in het oplossen van eventuele knelpunten in de planning? Dan ben jij wellicht Benchmark's nieuwe NPI Planner!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als NPI Planner bij Benchmark stel jij de planning voor de NPI (New Product Introduction) binnen onze productieafdelingen op en zorg je ervoor dat deze gerealiseerd wordt. Met jouw commerciële inzicht en technische affiniteit zorg je ervoor dat je zowel voldoet aan de klantvraag als aan de beschikbaarheid van gereedschappen en materialen.


Wat je allemaal doet op een dag? Hieronder een greep uit de werkzaamheden:

 • Je hebt een belangrijke rol bij de inrichting van het logistieke proces in voor nieuwe producten, waarbij je een planning opstelt, rekening houdend met de beschikbaarheid van materiaal en capaciteit.
 • Je beoordeelt de impact van technische wijzigingen op de planning en neemt vervolgacties na doorvoering van de wijziging.
 • Ook beoordeel je onze NPI-klantorders op lead-time, aantal en prijs en zorgt ervoor dat alles wordt bijgehouden in ons ERP-systeem.
 • Je draagt zorg voor de logistieke vrijgave en realiseert een tijdige levering van het nieuwe product aan de klant.
 • Daarnaast adviseer en informeer je de projectleider met betrekking tot de haalbaarheid van de vereisten en de planning.
 • Je communiceert duidelijk met de projectleider en/of klant over NPI-leveringen.
 • Ten slotte onderhoud je de logistieke KPI's en initieer je verbetervoorstellen van onze logistieke processen om de NPI-prestaties nog meer te optimaliseren. In deze functie rapporteer je aan de Logistiek Manager.

Deze werkzaamheden voer je uit in een team van 15 collega’s die zo nu en dan een uitje hebben en elkaar altijd een helpende hand bieden. Je komt in een spreekwoordelijk warm bad terecht onder aanvoering van Gerard.


De impact die jij maakt

Met jouw planning zorg je voor een soepel logistiek proces voor het in-en uit faseren van producten en draagt er zorg voor dat de planning gerealiseerd wordt. Door jouw toedoen realiseer je een hoge mate van klanttevredenheid en een goed logistiek proces binnen de NPI-organisatie.

Functievereisten

Jij zou ons team aanvullen wanneer je kritisch durft te zijn en zwakke plekken durft te benoemen. Je met verbetervoorstellen komt en deze implementeert en een hoge mate van ‘eigenaarschap’ laat zien. Ook houd je van een snel veranderende omgeving en kan hierin goed het overzicht bewaren. Daarnaast zouden we graag het volgende van je zien:

 • Afgeronde hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde, Supply Chain Management of aanverwant.
 • Een brede interesse in logistiek en planning.
 • Dat je analytisch, oplossings- en resultaatgericht bent.
 • Dat je communicatief zeer vaardig bent in zowel woord als geschrift.
 • Dat je een ondernemende, daadkrachtige, proactieve en resultaatgerichte mindset hebt.

Aanbod

Een dynamische werkomgeving waar je onderdeel bent van een wereldwijd bedrijf. Hierin werk je in zelfstandige teams waar we open staan voor nieuwe initiatieven en ideeën. Ondernemerschap wordt gezien, gewaardeerd en gestimuleerd. Binnen Benchmark bieden we je graag de ruimte om te groeien en, indien je dit zelf wenst, carrière stappen te maken. Dit kan zowel binnen als buiten je huidige vakgebied er zijn mogelijkheden genoeg. Daarnaast bieden we:

 • Prima salaris en secundaire voorwaarden.
 • 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Flexibele werktijden. Zolang jij zorgt dat je werk af is, is er binnen Benchmark de mogelijkheid om op een flexibele manier je werktijden in te delen.
 • Brede ontwikkelingsmogelijkheden. Binnen Benchmark zijn er talloze mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel Benchmark Electronics B.V.

Benchmark in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Electronics Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting original equipment manufacturers (OEM’s). Bij Benchmark werk je voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen ze nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren ze vanaf het productontwerp tot en met volume productie en zelf rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. Momenteel heeft Benchmark Inc 23 vestigingen. In Almelo werken meer dan 500 medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Benchmark. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Lelyweg 10
7602 EA Almelo
0546 - 535111