Embedded Software Engineer

Benchmark is op zoek naar een Embedded Software Engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Als Embedded Software Engineer bij Benchmark heb je de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen de discipline Software Engineering. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team in een internationele omgeving en je denkt in projectteamverband mee over de opzet van de te ontwikkelen (software)systemen. 


Wat jij kunt toevoegen


Je werkt in projectteamverband en hebt eeen belangrijke uitvoerende rol bij het detail ontwerp, de realisatie en verificatie van één of meerdere Embedded Software toepassingen ten behoeve van hightech-producten.


Je hebt de volgende taken


  • Je bent onderdeel van een SCRUM team en daarbinnen verantwoordelijk voor het ontwerp, simulatie, implementatie en verificatie van Embedded Software;
  • Je communiceert over de technische voortgang aan de Software Architect en de Projectleider;
  • Je werkt nauw samen met andere disciplines zoals mechanica- en electronica.

Bedrijfsprofiel Benchmark Electronics B.V.

Benchmark is een wereldwijde partner gefocust op het ontwerpen en ontwikkelen van elektronicaproducten en het leveren van diensten richting Original Equipment Manufacturers (OEM's). We werken voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen we nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren we van het productontwerp tot en met volume productie en zelfs rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Benchmark. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Lelyweg 10
7602 EA Almelo
0546 - 535111