App Developer

Benchmark is op zoek naar een App Developer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-12-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als App Developer bij Benchmark ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van technische apps voor iOS, Android en Windows. Deze apps vormen een verlengstuk van een aantal door Benchmark ontwikkelde technische producten (bv. remote bediening van instrumenten en analyse- en presentatie van meetresultaten en sensordata).Wat jij kunt toevoegen


Je maakt onderdeel uit van één of meerdere multidisciplinaire product-ontwikkelteams. Hierbinnen ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de implementatie en de verificatie van mobiele apps. Indien de situatie dat vereist ben je in de lead van het uitbesteden van een deel van de app-ontwikkeling naar een externe partner. Je bent binnen Benchmark Almelo het primaire aanspreekpunt voor de ontwikkeling van apps. Hierbij ondersteun je ons Business Development team in het promoten van onze capaciteiten en adviseren van onze klanten op het vlak van app development.


Je hebt de volgende taken


 • Je bent het primaire aanspreekpunt voor app development binnen Benchmark Almelo.
 • Je ontwikkelt een lange termijnstrategie rondom app development.
 • Je promoot de Benchmark capaciteiten op het vlak van app development.
 • Je maakt samen met de Benchmark klanten het conceptuele ontwerp voor mobiele apps en je maakt daaruit een duidelijke specificatie voor het ontwerptraject.
 • Je ontwerpt, implementeert en verifieert mobiele apps voor onze klanten.
 • Je bent lid van een of meerdere multidisciplinaire ontwikkelteams (scrumteams).
 • Indien vereist stuur je een of meerdere junior app developers en/of externe partners aan.

Functievereisten

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding Embedded Software Engineering, Computer Science, Informatica of aanverwant.
 • Een aantal jaar ervaring met het ontwikkelen van mobiele apps.
 • De capaciteiten om, indien de situatie dit vereist, Junior Engineers of een externe partner aan te sturen bij de implementie van apps.
 • Affiniteit met technische producten (medisch en industrieel).
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift; ook in het Engels.
 • Een ondernemende, daadkrachtige, proactieve en resultaatgerichte mindset.

Aanbod

Een werkomgeving waar je onderdeel bent van een wereldwijd bedrijf. Hierin werk je in zelfstandige teams waar we open staan voor nieuwe initiatieven en ideeën van iedereen. Je werkt in een dynamische omgeving die je de ruimte biedt snel stappen te maken, door te groeien, tevens via onze Benchmark Academy en verantwoordelijkheid te krijgen. Deze stappen zijn mogelijk binnen en buiten je huidige functiegebied. Binnen deze omgeving is het werk niet alleen uitdagend, maar vooral erg leuk.


Wij bieden naast een passend salaris uitstekende voorwaarden zoals:


 • 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Flexibele werktijden. Zolang jij zorgt dat je werk af is, is er binnen Benchmark de mogelijkheid om op een flexibele manier je werktijden in te delen.
 • Brede ontwikkelingsmogelijkheden. Binnen Benchmark zijn er talloze mogelijkheden om je te ontwikkelen.
 • Ondernemerschap wordt gezien, gewaardeerd en gestimuleerd.

Bedrijfsprofiel Benchmark Electronics B.V.

Benchmark in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting Original Equipment Manufacturers (OEM’s). Bij Benchmark werk je voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen ze nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren ze vanaf het productontwerp tot en met volume productie en zelf rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. Momenteel heeft Benchmark Inc. 23 vestigingen. In Almelo werken 500 medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Benchmark. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Lelyweg 10
7602 EA Almelo
0546 - 535111