VHDL Design Engineer

Benchmark is op zoek naar VHDL Design Engineer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-3-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als VHDL Design Engineer bij Benchmark heb je de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen de discipline Electrical Engineering. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team in een internationale omgeving en denkt in projectteamverband mee over de opzet van het totale (sub-)systeem. Binnen dit team ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en verifiëren van deze systemen.

 

Wat voeg jij toe?

 Je werkt in projectteamverband en hebt een belangrijke uitvoerende rol bij het detail ontwerp, de realisatie en verificatie van een of meerdere subsystemen ten behoeve van High Tech producten. Het doel is dat deze systeemdelen voldoen aan de betreffende subsysteem specificaties. Jij geeft advies op jouw specifieke aandachtsgebied binnen het project.


Werkzaamheden

  • Je bent verantwoordelijk voor ontwerp-, simulatie-, implementatie en verificatie van FPGA-circuits door middel van VHDL-code in samenwerking met andere disciplines zoals hardware - en embedded softwareontwikkeling.
  • Je communiceert over de technische voortgang aan projectleider en bezoekt klanten voor technische besprekingen.

Functievereisten

  • Met een afgeronde hbo- of wo-opleiding op het gebied van Elektrotechniek/ Elektronica.
  • Die minimaal 5 jaar ervaring heeft in VHDL-ontwerpen binnen productontwikkeling. Daarmee bedoelen we: zeer ervaren in het schrijven van VHDL-code, je kent tools van verschillende fabrikanten (Intel, Xilinx, Lattice). Ervaren in het gebruik van simulatie tools en meetapparatuur voor het meten van aan digitale schakelingen en interfaces zoals FPGA’s, CPLD’s, standaard interfaces als SPI, I2C.
  • Ten slotte beschik je over goede mondelinge en schriftelijke communicatietechnieken t.b.v. technische productdocumentatie, kennisvergaring, informatieoverdracht en instructie.

Aanbod

Een werkomgeving waar je onderdeel bent van een wereldwijd bedrijf. Hierin werk je in zelfstandige teams waar we open staan voor nieuwe initiatieven en ideeën van iedereen. Je werkt in een dynamische omgeving die je de ruimte biedt snel stappen te maken, door te groeien en verantwoordelijkheid te krijgen. Deze stappen zijn mogelijk binnen en buiten je huidige functiegebied. Binnen deze omgeving is het werk niet alleen uitdagend, maar vooral erg leuk. Wij bieden naast een passend salaris uitstekende voorwaarden zoals:

  • 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Flexibele werktijden. Zolang jij zorgt dat je werk af is, is er binnen Benchmark de mogelijkheid om op een flexibele manier je werktijden in te delen.
  • Brede ontwikkelingsmogelijkheden. Binnen Benchmark zijn er talloze mogelijkheden om je te ontwikkelen.
  • Ondernemerschap wordt gezien, gewaardeerd en gestimuleerd.

Bedrijfsprofiel Benchmark Electronics B.V.

Benchmark in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting original equipment manufacturers (OEM’s). Bij Benchmark werk je voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen ze nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren ze vanaf het productontwerp tot en met volume productie en zelf rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. Momenteel heeft Benchmark Inc 23 vestigingen. In Almelo werken meer dan 400 medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Benchmark. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Lelyweg 10
7602EA ALMELO
0546 - 535111