Afstudeerstagiair Audit Almelo

Wil jij bij één van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland afstuderen? Maar dan wel in een klein team, waar je gezien en gehoord wordt? En de mogelijkheid krijgt om jezelf volop te ontwikkelen? Dan is Baker Tilly jouw match. Dit is een plek waar ruimte is voor jouw ideeën. Waar we successen vieren, met collega's die écht willen en kiezen voor elkaar in plaats van ieder voor zich. Enthousiast? Trek de stoute schoenen (of sneakers) aan en kom kennis maken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als afstudeer stagiair bij Baker Tilly kun je rekenen op een afwisselende functie. Je draait vanaf dag één volledig mee met je team en je gaat ook mee naar klanten. Zo krijg jij overal een kijkje in de keuken. Tijdens je stage voer je samen met jouw collega's verschillende controlewerkzaamheden uit en legt de werkzaamheden vast in het elektronisch controledossier. Daarnaast denk je mee over vaktechnische onderwerpen. Heb je zelf specifieke ideeën over je takenpakket? Wij luisteren graag naar jouw ideeën en denken graag met je mee over een leuke en uitdagende afstudeeropdracht die past bij jouw ambities.


Wanneer je als stagiair start bij Baker Tilly kan je erop rekenen dat je vanaf dag één opgenomen wordt in ons team van collega's en ben je verzekerd van voldoende begeleiding. Uiteraard kan je bij iedereen terecht met al je vragen (ja, ook bij partners!), maar je krijgt in ieder geval een mentor toegewezen. Deze kijkt samen met jou naar je ontwikkelingen en is je eerste aanspreekpunt. Wil je ook afstuderen bij Baker Tilly per september of februari? Lees hieronder of het bij je past.

Functievereisten

Je bent een echte teamspeler

 • Jij bent een mensenmens en de schakel tussen collega's, manager en klant.


Je bent klantgericht

 • Klant blij, jij blij! Je geniet van klantcontact, stelt de juiste vragen en kunt goed luisteren.


Je wilt alles weten

 • Jij wilt graag leren en ziet een mooie toekomst voor je. Gelukkig brengt jouw nieuwsgierigheid je ver.


Je bent analytisch

 • Hoofdzaak of bijzaak? Dat verschil zie jij meteen. Je komt makkelijk tot de kern, signaleert trends en houdt het overzicht.


Je vindt altijd een oplossing

 • Jij rent niet weg van problemen. Je ziet ze als een uitdaging en vindt voor ieder probleem een oplossing.


Je weet wat je (beter) kunt

 • Jij wilt jezelf ontwikkelen en staat open voor nieuwe kansen. Bij Baker Tilly zijn die er volop!


 • Je volgt een hbo- of wo-opleiding accountancy.
 • Je kunt uitstekend mondeling en schriftelijk communiceren, ook in het Engels.


Gelukkig zijn wij allemaal anders. Werken bij Baker Tilly betekent werken bij een werkgever die inziet dat onze verschillen ons juist sterker maken. Hebben wij jou enthousiast gemaakt over deze functie, maar twijfel jij nog of deze voldoende bij je past? Neem dan zeker contact op met een van onze recruiters om je twijfel en vragen samen rustig te bespreken. Wij horen heel graag van je.

Aanbod

 • Jij gaat ervoor, elke werkdag weer. Voor je plezier én voor de volgende stagevoorwaarden:
 • Een passende stagevergoeding van € 725 (HBO) of € 850 (WO), op basis van 40 uur per week.
 • Flexibele (hybride) werktijden, want het gaat immers om wat je doet en niet wanneer je het doet.
 • Bevalt het bij Baker Tilly? Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden om bij ons in dienst te blijven!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Baker Tilly. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie