Payroll Consultant

Wil jij bij één van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland werken? Maar dan wel in een klein team, waar je gezien en gehoord wordt? En de mogelijkheid krijgt om jezelf volop te ontwikkelen? En zie jij jezelf in de functie van Payroll Consultant. Dan is Baker Tilly jouw match. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Krijg jij een kick van klantcontact? En duik je graag in de salarisadministratie? Dan is de baan van Payroll Consultant.


Jij verzorgt de volledige salarisverwerking, inclusief journaalposten, betaalbestanden, aangifte loonheffingen en kostenoverzichten. Je geniet ervan om jouw klanten verder te helpen, wanneer zij vastlopen. Zo beantwoord je allerlei vragen over onder meer loonstroken en informeer je jouw klanten proactief over eventuele cao-wijzigingen. Daarnaast lever je salaris- en persoonsgegevens aan bij diverse instanties, zoals pensioenfondsen en verzekeraars.


Kortom: jij bent dé steun en toeverlaat van de ondernemer op het gebied van salarisadministratie. Ook Payroll Consultant worden bij Baker Tilly? Lees hieronder of het bij je past.

Functievereisten

Dit breng jij verder mee

  • Je hebt een hbo-opleiding afgerond. 
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring als salarisadministrateur.
  • Je hebt affiniteit met IT en/of HR.


Gelukkig zijn wij allemaal anders. Werken bij Baker Tilly betekent werken bij een werkgever die inziet dat onze verschillen ons juist sterker maken. Hebben wij jou enthousiast gemaakt over deze functie, maar twijfel jij nog of deze voldoende bij je past? Neem dan zeker contact op met een van onze recruiters om je twijfel en vragen samen rustig te bespreken. Wij horen heel graag van je.

Aanbod

  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.582 en € 4.303 met groeiperspectief. Daarnaast krijg je vakantiegeld van 8 1/3 procent van je bruto jaarsalaris. 
  • Flexibele (hybride) werktijden. Het gaat immers om wat je doet en niet wanneer je het doet.
  • 32 vakantiedagen per jaar omdat wij een gezond werk-privé balans belangrijk vinden.
  • Een goede leaseregeling of reiskostenvergoeding, waarbij je ook een NS-Business Card kunt krijgen. Zo kun je gaan en staan waar jij wilt. 
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden. Zo hebben wij een breed aanbod van trainingen, waarmee je zelf de regie pakt over jouw eigen leer- en ontwikkelactiviteiten. 
  • Een laptop, de nieuwste iPhone en volledig ingerichte thuiswerkplek. Zo ben je klaar om snel aan de slag te gaan!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Baker Tilly. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie