Duaal Assistant Audit Almelo

Wil jij bij één van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland werken? Maar dan wel in een klein team, waar je gezien en gehoord wordt? En de mogelijkheid krijgt om jezelf volop te ontwikkelen? Dan is Baker Tilly jouw match. Dit is een plek waar ruimte is voor jouw ideeën. Waar we successen vieren, met collega's die écht willen en kiezen voor elkaar in plaats van ieder voor zich. Enthousiast? Trek de stoute schoenen (of sneakers) aan en kom kennis maken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wil jij nationale én internationale opdrachtgevers adviseren tijdens je opleiding Accountancy? Dan is de baan van Duaal Assistant Audit iets voor jou.


Wanneer je als Duaal Assistant Audit start bij Baker Tilly kan je erop rekenen dat je vanaf dag één opgenomen wordt in ons team van collega's en ben je verzekerd van voldoende begeleiding. Je spreekt jouw klanten persoonlijk en geeft ze zelfstandig advies. Zo krijg jij overal een kijkje in de keuken. Hoe gaat een onderneming vooruit? Wat is de beste manier om bepaalde processen te optimaliseren? En wat zijn relevante ontwikkelingen? Zo kun je de theorie uit je opleiding écht toepassen in de praktijk!


Naast je klantcontacten geniet je ook van de samenwerking met jouw collega's van Baker Tilly. In samenwerking met je supervisor of manager verricht je uiteenlopende accountancywerkzaamheden. En met je team controleer je jaarrekeningposten. Ook Duaal Assistant Audit worden bij Baker Tilly? Lees hieronder of het bij je past.

Functievereisten

Gaat dit over jou?


Je bent een echte teamspeler

  • Jij bent een mensenmens en de schakel tussen collega's, manager en klant.


Je bent klantgericht

  • Klant blij, jij blij! Je geniet van klantcontact, stelt de juiste vragen en kunt goed luisteren.


Je wilt alles weten

  • Jij wilt graag leren en ziet een mooie toekomst voor je. Gelukkig brengt jouw nieuwsgierigheid je ver.


Je bent analytisch

  • Hoofdzaak of bijzaak? Dat verschil zie jij meteen. Je komt makkelijk tot de kern, signaleert trends en houdt het overzicht.


Je vindt altijd een oplossing

Jij rent niet weg van problemen. Je ziet ze als een uitdaging en vindt voor ieder probleem een oplossing.


Je weet wat je (beter) kunt

  • Jij wilt jezelf ontwikkelen en staat open voor nieuwe kansen. Bij Baker Tilly zijn die er volop!


Dit breng jij verder mee

Je bent jouw havo of vwo studie aan het afronden en gaat starten met een hbo of wo Accountancy opleiding, of je bent al bezig met een duale of deeltijd Accountancy studie.


Gelukkig zijn wij allemaal anders. Werken bij Baker Tilly betekent werken bij een werkgever die inziet dat onze verschillen ons juist sterker maken. Hebben wij jou enthousiast gemaakt over deze functie, maar twijfel jij nog of deze voldoende bij je past? Neem dan zeker contact op met een van onze recruiters om je twijfel en vragen samen rustig te bespreken. Wij horen heel graag van je.

Aanbod

Jij gaat ervoor, elke werkdag weer. Voor je plezier én voor de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een bruto maandsalaris tussen € 1.900 en € 2.650. Dit is afhankelijk van het studiejaar waarin jij je bevindt. Daarnaast krijg je vakantiegeld van 8 1/3 procent van je bruto jaarsalaris.
  • Flexibele (hybride) werktijden, want het gaat immers om wat je doet en niet wanneer je het doet.
  • Een mentor die je wegwijs maakt binnen Baker Tilly en je begeleidt bij je werkzaamheden. Zo sta jij er nooit alleen voor!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Baker Tilly. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie