Sr. Bedrijfsadviseur Almelo

Heb jij een ondernemende instelling, ben je graag een sparringpartner voor ondernemers/bestuurders en krijg jij energie van het opbouwen/managen van een team? Als Senior Bedrijfsadviseur ben je in staat de klanten van BakerTilly van optimaal bedrijfsadvies te voorzien o.a. op gebied van procesoptimalisatie, digitalisering, bedrijfsplanning, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en waarde creatie. Je hebt aandacht voor begeleiding en ontwikkeling van (junior) collega's. Je bent de verbindende factor in de multidisciplinaire samenwerking die Baker Tilly voor ogen heeft. Je bent verantwoordelijk voor een deel van de praktijk en de daarbij behorende commerciële activiteiten. BakerTilly is op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Als Senior Bedrijfsadviseur ben je een allround gesprekspartner en scherpzinnige adviseur voor onze (inter)nationale klanten. Op inspirerende wijze geef je leiding aan jouw team dat jezelf grotendeels op mag bouwen en mag uitbreiden.


Je coördineert de samenwerking van jouw team met de andere disciplines binnen Baker Tilly op de diverse adviesopdrachten. Je bewaakt de financiële agenda van onze klanten en adviseert ze bij strategische beslissingen. Je bent verantwoordelijk voor het uitbreiden en onderhouden van bestaande relaties met onze klanten. Daarnaast ben je (eind)verantwoordelijk voor het opstellen en presenteren van offertes bij (nieuwe) klanten.


Om klanten in de breedste zin van het woord goed te kunnen adviseren werk je samen in teamverband met alle disciplines binnen Baker Tilly. In het contact met onze klanten luister je altijd scherp naar wat zij vragen en speel je daar adequaat op in. Hierbij is het belangrijk dat je de vraag achter de vraag weet te achterhalen om het juiste advies te kunnen geven. Je begrijpt de klantbehoeften als geen ander en weet deze optimaal te benutten door multidisciplinaire diensten in te zetten.


Samen met collega's op landelijk niveau ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe diensten. Ondernemerschap spreekt je aan, je bent in staat jouw eigen netwerk verder uit te bouwen en kansen in de markt te verzilveren. Je signaleert trends in de markt en kunt die vertalen naar een nog betere dienstverlening/bedrijfsvoering bij onze klanten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van BakerTilly. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie