HR Businesspartner Noordoost

Combineer jij een HRM of bedrijfskundige achtergrond met een sterke affiniteit voor de zakelijke dienstverlening? Ben je ondernemend en wil je succes behalen in het dynamische speelveld van HR? Wegens uitbreiding van het HR team van BakerTilly zijn zij op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-11-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als HR Businesspartner ben je het aanspreekpunt, de sparring partner en coach voor het management en de medewerkers van jouw locaties. Samen met het MT stel je het operationele HR jaarplan op en geef je advies en ondersteuning bij de uitvoering van dat plan. Je bent tactisch en strategisch verantwoordelijk voor vragen vanuit de business over zeer uiteenlopende HR gerelateerde onderwerpen zoals organisatieontwikkeling, arbeidsvoorwaarden, verzuim etc.


Daarnaast ga je focussen op één van de diverse projecten die bij ons lopen. Deze projecten betreffen bijvoorbeeld een nieuwe Functiewaardering systematiek en de implementatie van de landelijke strategische projecten die voortkomen uit ons Now For Tomorrow programma (o.a. Strategische Personeels Planning, Vitaliteit, Cultuur & Gedrag en Diversity & Inclusion). Ervaring als projectleider in de HRM-kolom is derhalve een vereiste.


Ons HR team bestaat uit de subafdelingen Recruitment, Learning & Development, HR Support en HR Advies en dit wordt aangestuurd door de HR-director. Ter uitbreiding van het team HR Advies zoeken wij een nieuwe Senior HR collega, zodat we de dienstverlening aan onze locaties kunnen intensiveren. Jij zal voor een aantal locaties dedicated adviseur zijn en daarnaast zorgdragen voor implementatie bij jouw locaties van de landelijke HR projecten. Tevens heeft elke HR Businesspartner een eigen aandachtsgebied/specialisatie en houdt zich bezig met een HR project.


De portefeuille en projectverdeling is afhankelijk van de samenstelling van het team. Momenteel is er uiteraard een verdeling en die zullen we gaan herzien in samenspraak met de nieuwe collega's. Uiteraard is het afhankelijk van je voorkeuren en ervaringen.

Functievereisten

 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau (HRM of Bedrijfskunde met HR affiniteit).
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare HR adviesrol.
 • Je kunt zelfstandig werken en kunt goed schakelen op verschillende organisatieniveaus.
 • Je hebt goede projectmanagement vaardigheden en bij voorkeur een gedegen projectmanagement opleiding
 • Je bent creatief, organisatorisch sterk en kunt goed overweg met systemen.
 • Je bent een stevige gesprekspartner met impact en goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit.

Aanbod

Hard werken moet je goed belonen. Bij Baker Tilly kun je daarom rekenen op een marktconform salaris, flexibele werktijden, een ruime hoeveelheid verlofdagen, opleidingsmogelijkheden, iPhone en MacBook, reiskostenvergoeding en een leaseauto.


 • Je krijgt een marktconform salaris en je ontvangt jaarlijks vakantiegeld ter hoogte van 8 1/3 % van je brutojaarsalaris.
 • We hanteren flexibele werktijden. Het gaat immers om wat je doet en niet wanneer je het doet.
 • Bij een volledig dienstverband van 40 uur heb je recht op 32 verlofdagen per jaar.
 • Voor deze functie kun je gebruik maken van onze leaseregeling.
 • Wil je een opleiding volgen om je beroepskennis uit te breiden? Dan vergoeden wij vaak de kosten én de helft van je studie-uren.
 • Afhankelijk van je functie en of je het nodig hebt in je functie krijg je van ons een iPhone en MacBook om zakelijk te gebruiken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van BakerTilly. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie