Supply Chain Planner

Heb je ervaring met order management en planning (inkoop en verkoop)? Ben je iemand die - als er veel tegelijk gebeurt - het overzicht behoudt en plezier heeft in nauwkeurig werken? Verkies je een planmatige aanpak boven “gewoon beginnen en we zien wel”, terwijl je ook flexibel kan zijn als de situatie daarom vraagt? En werk je graag samen in teamverband? Dan zou de functie van Supply Chain Planner bij BAAT Medical Products weleens perfect bij je kunnen passen!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-10-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Als Supply Chain Planner ben je onderdeel van het BAAT Operations (OPS) team. Samen met de andere OPS teamleden, de ontwikkelafdeling van BAAT, Kwaliteits- en regelgevingscollega’s en Verkoop help je mee met het leveren van producten en daarmee verbonden dienstverlening aan onze klant.

Taken

  • Inkooporders plaatsen en opvolgen
  • Verkooporders plaatsen en opvolgen
  • Invoeren klanten, leveranciers, producten, stuklijsten in ERP systeem 
  • Zorgdragen voor goede inspectie- en productiedocumenten en archivering
  • Customer support
  • Transport organiseren
  • Facturen controleren

Bedrijfsprofiel BAAT Medical

BAAT ontwikkelt innovatieve medische producten voor een breed scala aan klanten in de medische industrie en helpt klanten om deze ontwikkelde producten op de markt te brengen én houden. Na een traject van ontwikkeling verleent BAAT diensten aan onze klant voor het daadwerkelijk op de markt brengen en houden van de ontwikkelde producten. Díe diensten worden binnen BAAT geregeld door het BAAT Medical Operations team, waar de Supply Chain Planner deel van uitmaakt. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van BAAT Medical. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

F. Hazemeijerstraat 800 – Building A04
7555 RJ Hengelo
+31-88-5656600