Technicus Mechatronica Bedrijfswagens

Denk jij in oplossingen en krijg je een kick van het vinden en verhelpen van technisch complexe storingen? Dan is Baan Twente op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-2-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

  • Opsporen en repareren van (complexe) storingen;
  • Opstellen van technische rapporten over storingen aan het voertuig, beschrijvingen van de oorzaken en passende maatregelen voor herstel;
  • Uitvoeren van alle voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Functievereisten

  • Afgeronde opleiding Mechatronica (mbo-3/4);
  • In bezit van groot rijbewijs;
  • Teamspeler, collegiaal en stressbestendig;
  • Werkzaamheden worden in verschoven diensten en op zaterdag verricht.

Aanbod

Een zeer afwisselende baan met ruimte voor eigen ideeën en initiatief. Een bedrijf met een degelijk sociaal beleid en meer dan goede onderlinge sfeer; een uitstekend opleidingstraject en daarnaast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Bedrijfsprofiel Baan Twente B.V.

Baan Twente is de officiële Mercedes-Benz en Ford dealer voor personenwagens en bedrijfswagens in Twente. Zij heeft 200 medewerkers in dienst en is een moderne, groeiende organisatie met enthousiaste en gekwalificeerde mensen. De klantgerichte organisatie staat borg voor een goed advies en professionele service.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Baan Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Goudstraat 20
7554 ND Hengelo (O)
074 - 290 09 00