Adviseur omgevingsveiligheid

AVIV is op zoek naar een gedreven adviseur/onderzoeker omgevingsveiligheid. AVIV houdt zich dagelijks bezig met de veiligheid van de energietransitie, de woningbouw, de chemische industrie en het transport van gevaarlijke stoffen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-11-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In deze functie doe je onderzoek naar en geef je advies over risicovolle situaties: gevaarlijke stoffen in kwetsbare omgevingen. Je voert risicoanalyses uit van chemische installaties of transportsystemen met gevaarlijke stoffen, ontwerpt maatregelen om het risico te verminderen en geeft advies aan besluitvormers over hun risicobeleid. Je vertaalt complex jargon naar informatie die voor een breed publiek toegankelijk is. Je precieze werkpakket en inschaling zijn afhankelijk van je achtergrond en ervaring.


AVIV is een specialistisch adviesbureau en kennisinstituut op het gebied van externe veiligheid en omgevingsveiligheid. AVIV is gevestigd in Enschede en voert werkzaamheden uit voor overheden en bedrijfsleven in heel Nederland. Onze medewerkers delen een cultuur van onderlinge kritiek en solidariteit. Wij weten dat kwaliteit zorgvuldigheid en tijd vraagt. Deze ruimte creëren we voor elkaar. Bij ons kun je je ontwikkelen tot een deskundige risicoanalist en kun je je expertise uitbreiden in een uitdagende, kritische (nieuwsgierige) en constructieve werkomgeving.

Functievereisten

  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op (technisch) HBO niveau.
  • Je hebt interesse in procesveiligheid, omgevingsveiligheid en externe veiligheid.
  • Je bent creatief en in staat vernieuwende oplossingen te vinden.
  • Je bent een teamspeler, straalt enthousiasme uit, bent proactief en hebt goede sociale vaardigheden.
  • Je kunt ook onder tijdsdruk goed functioneren.
  • Je hebt een goed analytisch vermogen, overtuigingskracht, bent initiatiefrijk en weet mensen te verbinden.

Aanbod

  • Marktconform salaris
  • Tijdelijke aanstelling voor één jaar met vooruitzicht op een vast dienstverband
  • Minimaal 24 en maximaal 40 uren per week

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van AVIV B.V.. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Piet Heinstraat 12
7511 JE Enschede
053 2097 200