Strategisch Customer Success Manager

Heb je passie voor het aangaan van duurzame klantrelaties op strategisch niveau bij onze top 20 klanten en wil je waarde toevoegen aan de zorg en kinderopvang? Dan ben jij de Customer Success Manager waarnaar SDB Groep op zoek is!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Strategisch Customer Success Manager bij SDB Groep begrijp jij de behoeften van onze klanten en weet jij deze te vertalen naar concrete acties. Jouw taken omvatten in grote lijnen het volgende:

 • Het proactief beheren en verbeteren van bestaande klantrelaties
 • Het identificeren van klantbehoeften en het adviseren over mogelijke oplossingen
 • Het fungeren als de schakel tussen klanten en ons team
 • Het samenwerken met collega Customer Success Managers om klantsucces te bevorderen.

Functievereisten

Jij bent een zwaargewicht op het gebied van customer succesmanagement, bent maatschappelijk betrokken en hebt een hart voor de zorg. Op strategisch vlak ben je een gesprekspartner op niveau en in de bestuurskamer voel jij je thuis. Met jouw rijke levenservaring weet jij duurzame verbindingen aan te gaan en weet jij de vraag achter de vraag te onderzoeken. Daarnaast herken jij je in het volgende:

 • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring in Customer Succes Management bij grote en complexe klanten, bij voorkeur in de zorg
 • Bewezen staat van dienst in het opbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties die leiden tot ‘delighted customers’, commerciële kansen en duurzame contractverlengingen
 • Je het ervaring met het communiceren en onderhandelen met klanten en stakeholders op bestuurs- en/of strategisch niveau
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het signaleren van hulpvragen of- behoeften bij teamleden en het bieden van passende ondersteuning
 • Je hebt ervaring met het aansturen van multidisciplinaire klant teams.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie als Strategisch Customer Success Manager bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Daarnaast natuurlijk ook:

 • Een goed performance based salaris tussen de €5000 en €7000
 • Veel autonomie en regelruimte om het werk in te richten zoals het voor jou werkt
 • Alle hardware die je nodig hebt om zowel bij klanten als goed thuis te kunnen werken
 • Hybride werken vanaf waar dit jou het beste uitkomt (op een van onze meetingspaces, thuis of in een koffietent)
 • Doorgroeimogelijkheden zowel in de lengte als in de breedte
 • Ruimte voor jouw initiatieven en ideeën
 • Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie.

Bedrijfsprofiel Avinty

Avinty Sinds 2017 werken onze drie softwarebedrijven Impulse Info Systems, NederCare en VIR samen. Met deze samenwerking beslaan we een groot deel van de zorgmarkten: de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg en revalidatiezorg. Al bijna 25 jaar leveren we met succes applicaties voor de gezondheidszorg aan zorginstellingen in heel Nederland. Ons doel is om zorgspecialisten te ontlasten in hun dagelijkse werk, zodat er meer tijd overblijft voor zorg aan de client/patiënt. Dit doen we door innovatieve technische oplossingen te bedenken die het registeren en behandelen versnellen. In de zomer van 2019 dragen we allemaal het Avinty-label. We blijven ons differentiëren in onze branches.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van SDB Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575 AB Oldenzaal
088-3313300