Medewerker Places | SDB Groep

Ben jij gastvrij en zorg jij er met jouw enthousiasme voor dat elke collega, klant en gast met een grote glimlach vertrekt vanuit een van de meeting places? Dan leert SDB Groep jou graag kennen!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je bent samen met je team het gezicht van SDB Groep en het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle inkomende communicatie, zoals telefoon en mailverkeer vriendelijk en op een correcte manier afgehandeld wordt en bied je administratieve ondersteuning binnen ons team. Verder verwelkom je klanten en gasten op locatie met een echte “SDB-Hospitality” stijl”.


De SDB meeting places worden gebruikt als hart van de organisatie om elkaar te ontmoeten, samen te werken en te verbinden. Als Medewerker Places zorg je ervoor dat iedereen warm ontvangen wordt en de locatie er altijd tip/top uitziet. Als geen ander weet jij het “home away from home” gevoel te creëren.


Als Medewerker Places ondersteun je in het organiseren en faciliteren van diverse bijeenkomsten in onze meetingrooms.  Dit kunnen bijvoorbeeld lunches of borrels voor collega’s zijn of een (meerdaagse) training voor klanten. Je bent hierin ook verantwoordelijk voor het beheren van de voorraden en besteld deze bij als dat nodig is.


Je komt te werken op onze recentelijk verbouwde locaties , die omgetoverd zijn tot inspirerende en warme omgevingen waar onze collega’s elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen werken. Hierin zorg jij niet alleen voor een fijne sfeer, maar ook voor een nette en goed georganiseerde omgeving.

Functievereisten

  • Hostmanship zit in jouw bloed;
  • Je bent graag pro-actief bezig en behulpzaam naar anderen
  • Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden voor zowel interne als externe communicatie;
  • Je kunt snel schakelen, bent klantgericht en weet de juiste prioriteiten te stellen;
  • Je wordt blij van het plannen en organiseren van de meeting places;
  • Je bent bereid op meerdere meeting places te werken;
  • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt uiteraard affiniteit met de zorgsector.

Aanbod

Wij bieden je een interessante en verantwoordelijke functie als Medewerker Places bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden tussen de € 2.200,00 en € 3.200,00  op basis van jouw situatie. Met voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Bedrijfsprofiel Avinty

Avinty Sinds 2017 werken onze drie softwarebedrijven Impulse Info Systems, NederCare en VIR samen. Met deze samenwerking beslaan we een groot deel van de zorgmarkten: de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg en revalidatiezorg. Al bijna 25 jaar leveren we met succes applicaties voor de gezondheidszorg aan zorginstellingen in heel Nederland. Ons doel is om zorgspecialisten te ontlasten in hun dagelijkse werk, zodat er meer tijd overblijft voor zorg aan de client/patiënt. Dit doen we door innovatieve technische oplossingen te bedenken die het registeren en behandelen versnellen. In de zomer van 2019 dragen we allemaal het Avinty-label. We blijven ons differentiëren in onze branches.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van SDB Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575 AB Oldenzaal
088-3313300