(Senior) Business Intelligence Consultant | SDB Analytics

Ben jij een ster in het ontsluiten van gegevensbronnen en weet je alles van het omzetten van data in bruikbare rapporten? Word jij daarnaast enthousiast om bij klanten naar tevredenheid de meest innovatieve BI oplossingen te implementeren? Dan ben jij diegene naar wie SDB groep op zoek is!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als enthousiaste Business Intelligence (BI) consultant speel je een belangrijke rol bij de invoering, inrichting en uitbouw van BI / Performance Management oplossingen voor onze klanten binnen de zorg. Deze functie is zeer divers en uitdagend en kenmerkt zich door een goede balans tussen de vrijheid die je als talent nodig hebt om je te ontplooien en de verantwoordelijkheid die past bij een professional. Samen met het team werk je continue aan een hoog innovatie- en kwaliteitsniveau.


Je opereert op het raakvlak van techniek en business en werkt zelfstandig en/of in teamverband. Je hebt veel klantcontacten en bent hierdoor voor onze klanten een belangrijke steunpilaar. Je werkt hands-on aan diverse projecten, waarbij de diversiteit aan klanten en projecten een flexibele insteek verlangen.


Je kan je als BI Consultant ontwikkelen tot allrounder met een brede kennis van BI expertisegebied of je specialiseren in een van de BI expertises zoals Data Warehousing, Visualisatie, Analyse etc. Als BI Consultant ben je onze vertegenwoordiger richting de klant en verantwoordelijk voor het slagen van projecten en meer dan tevreden klanten.

Functievereisten

Wij zijn op zoek naar een specialist in bedrijfskunde bij voorkeur in de zorg met kennis en affiniteit in Performance Management. Iemand met een goede kennis van Business Intelligence en rapportage voor een verdere groei van onze dienstverlening in de zorgsector.


Onze ideale kandidaat heeft een HBO/academisch werk- en denkvermogen, een opleiding met een bedrijfskundige- en informaticacomponent (bijv. Bedrijfskundige Informatica) en minimaal 5 jaar relevante werkervaring.


Verder herken je jezelf in het volgende:

 • Je bent analytisch sterk en klantgericht;
 • Je durft verantwoordelijkheid te nemen;
 • Je hebt de ervaring en de vaardigheid om collega’s te coachen en een klankbordfunctie te vervullen;
 • Je hebt affiniteit met relationele en dimensionale databases;
 • Je hebt werkervaring op het gebied van control en management informatie en/of BI-ontwikkeling (DWH en rapportage);
 • Je hebt ervaring met Microsoft SQL Server (Integration & Analysis Services), Tabular models, Power BI en/of hebt kennis van T-SQL en DAX/MDX;
 • Je bent bekend met de basisprincipes van datawarehousing, bigdata en datavault;
 • Je hebt kennis van Performance Management en/of bent bereid je hierin verder te verdiepen;
 • Je bent in staat om als gesprekspartner te fungeren voor managers in de zorg en in staat om wensen te vertalen naar oplossingen voor de klanten in samenwerking met collega’s binnen de organisatie;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal;
 • Je bent bekend en /of je bent bereid je te verdiepen in de processen, ontwikkelingen en regelgeving in de zorgsector;
 • Kennis van in de care sector gebruikte bronsystemen is een sterke pré.
 • Je hebt van nature een pro-actieve, servicegerichte en leergierige instelling en bent flexibel. Consultative selling past bij jou en je bent graag op pad naar onze klanten.

Aanbod

Wij bieden een dynamische werkomgeving met ervaren collega’s en aansprekende klanten. Een omgeving waarin plezier, waardering, innovatie en zelfontwikkeling vanzelfsprekend zijn. Je werkt in een overzichtelijk en flexibel team met korte lijnen, gebruik makend van innovatieve technologie. De complexiteit van de informatievraagstukken in combinatie met ons hoge ambitieniveau zullen je continue voldoende uitdaging blijven bieden. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze  visie.


Ook bieden we je veel vrijheid en eigen regelruimte en voorzien we je van de technische mogelijkheden om zowel goed bij klanten als goed thuis te kunnen werken. En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden tussen de €5.000 – €7.000 op basis van jouw situatie. Daarnaast kom je te werken in een hybride omgeving (thuis werken, op locatie meeten), met voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Bedrijfsprofiel Avinty

Avinty Sinds 2017 werken onze drie softwarebedrijven Impulse Info Systems, NederCare en VIR samen. Met deze samenwerking beslaan we een groot deel van de zorgmarkten: de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg en revalidatiezorg. Al bijna 25 jaar leveren we met succes applicaties voor de gezondheidszorg aan zorginstellingen in heel Nederland. Ons doel is om zorgspecialisten te ontlasten in hun dagelijkse werk, zodat er meer tijd overblijft voor zorg aan de client/patiënt. Dit doen we door innovatieve technische oplossingen te bedenken die het registeren en behandelen versnellen. In de zomer van 2019 dragen we allemaal het Avinty-label. We blijven ons differentiëren in onze branches.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van SDB Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575 AB Oldenzaal
088-3313300