Expert Service Medewerker | SDB Groep

Ben jij leergierig en wordt jij enthousiast om Leren & Ontwikkeling te stimuleren? Sta jij daarnaast altijd klaar om klanten op de best mogelijke manier te woord te staan? Dan ben jij diegene naar wie SDB Groep op zoek is!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Expert Service Medewerker ben je een ambitieus, leergierig, creatief en positief ingesteld persoon. En als onderdeel van het Expert Service team proberen jullie het leren en ontwikkeling bij onze klanten te stimuleren en daarnaast klanten te ondersteunen bij het gebruik van onze software. Je zorgt er hierbij voor dat de klant zo veel mogelijk handvaten krijgt om in zijn/haar werkomgeving de leeroplossing toe te passen.


Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen en het bieden van advies en ondersteuning. Je blijft hierbij proactief in contact met de klant en houdt hierbij zicht op relevante organisatieontwikkelingen. Als Expert Service Medewerker sta je klaar om te ondersteuning en begeleiding te bieden bij het implementatie proces. Je helpt bij de voorbereidingen van training en Expert-programma’s en het uitrollen van speciale “Expert”-dagen voor de klant.


Je behoudt nauw contact met de klant voor het ophalen van input voor de (door)ontwikkeling van onze software. Dit doe je doormiddel van het bezoeken van klanten voor een evaluatie en/of advies gesprek.  Als onderdeel van het team, Support, deel je zowel successen als leermomenten met elkaar om zo te blijven ontwikkelen.

Functievereisten

  • Je hebt sterkte mediavaardigheden en affiniteit met (leer)technologie;
  • Je bent professioneel en de klant staat bij jou altijd op nummer 1;
  • Je hebt een sterk sociaal en empathisch vermogen;
  • Je werkt proactief en bent zeer probleemoplossend;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Je houdt er van om samen te werken in een informele en stimulerende werkomgeving;
  • Eerdere werkervaring in de leertechnologie is een pré.

Aanbod

Wij bieden je een interessante en uitdagende functie als Expert Service Medewerker bij één van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden tussen de €2.000 – €4.000 op basis van jouw situatie. Daarnaast kom je te werken in een hybride omgeving , met voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden

Bedrijfsprofiel Avinty

Avinty Sinds 2017 werken onze drie softwarebedrijven Impulse Info Systems, NederCare en VIR samen. Met deze samenwerking beslaan we een groot deel van de zorgmarkten: de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg en revalidatiezorg. Al bijna 25 jaar leveren we met succes applicaties voor de gezondheidszorg aan zorginstellingen in heel Nederland. Ons doel is om zorgspecialisten te ontlasten in hun dagelijkse werk, zodat er meer tijd overblijft voor zorg aan de client/patiënt. Dit doen we door innovatieve technische oplossingen te bedenken die het registeren en behandelen versnellen. In de zomer van 2019 dragen we allemaal het Avinty-label. We blijven ons differentiëren in onze branches.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van SDB Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575 AB Oldenzaal
088-3313300