Support Consultant | SDB Planning

Voor de Support afdeling zoekt SDB Groep een klantgerichte enthousiaste nieuwe collega die hun team komt versterken. Dit betreft in eerste instantie support op het pakket SDB Planning (medewerker planning in de zorg en kinderopvang).

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De Support Consultant staat dagelijks in contact met onze klanten om het gebruik van onze producten te optimaliseren. Als Support Consultant bij SDB Groep ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met vragen over onze software. Het beantwoorden van vragen gebeurt zowel schriftelijk als telefonisch.  Je probeert onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij het gebruik van onze software, zodat dit optimaal aansluit bij hun situatie en organisatie. Hiervoor heb je applicatie beheerders van alle soorten en maten aan de lijn.


Omdat iedere klant anders is ben je altijd op zoek naar de oplossing die het beste past bij de klant. Hiervoor gebruik je je eigen creativiteit en oplossingsvermogen en natuurlijk de kennis en vaardigheden van je teamgenoten. Met het Supportteam vervul je een spilfunctie tussen onze klant en de ontwikkel afdeling. Op de Supportafdeling krijg je de kans veel te leren en brede ervaring op te doen van alle facetten van een software organisatie.

Functievereisten

  • Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden en je servicegerichte instelling zit diep in je DNA ingebed;
  • Je kunt snel schakelen en houdt van samenwerken;
  • Je denkt elke dag mee onze software en dienstverlening nog verder te verbeteren door signalen op te vangen en door te geven;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en enige ervaring op een helpdesk of supportafdeling is een voordeel;
  • Je hebt uiteraard veel affiniteit met software, maar ook met de zorgsector.

Aanbod

Wij bieden je een interessante en uitdagende functie als Support Consultant bij één van de meest innovatieve spelers in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden tussen de €2.500 – €4.500 op basis van jouw situatie. Daarnaast kom je te werken in een hybride omgeving , met voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Bedrijfsprofiel Avinty

Avinty Sinds 2017 werken onze drie softwarebedrijven Impulse Info Systems, NederCare en VIR samen. Met deze samenwerking beslaan we een groot deel van de zorgmarkten: de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg en revalidatiezorg. Al bijna 25 jaar leveren we met succes applicaties voor de gezondheidszorg aan zorginstellingen in heel Nederland. Ons doel is om zorgspecialisten te ontlasten in hun dagelijkse werk, zodat er meer tijd overblijft voor zorg aan de client/patiënt. Dit doen we door innovatieve technische oplossingen te bedenken die het registeren en behandelen versnellen. In de zomer van 2019 dragen we allemaal het Avinty-label. We blijven ons differentiëren in onze branches.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van SDB Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575 AB Oldenzaal
088-3313300