Consultant SDB Leerplatform

Ben jij leergierig en word jij enthousiast om Leren & Ontwikkelen te stimuleren binnen de zorg? Kun je omgaan met snelle ontwikkelingen, het overzicht bewaren mét oog voor details en pas jij in een dynamische en veelzijdige organisatie? Dan ben jij diegene naar wie SDB Groep op zoek is!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jouw verantwoordelijkheden als Consultant SDB Leerplatform zijn divers en uitdagend. Je adviseert over de inzet van de het SDB Leerplatform om de medewerkers te ondersteunen in leren en ontwikkelen.


Als Consultant begeleid je het proces  om het opleidingsbeleid van de zorgorganisatie  te plaatsen in het SDB Leerplatform. Je hebt daardoor als consultant een grote rol op de start bij de zorgorganisatie met het SDB Leerplatform. Na de implementatieperiode draag je de zorgorganisatie over aan je collega’s van support. Je blijft op de achtergrond betrokken bij de zorgorganisatie voor functioneel advies t.a.v. het opleidingsbeleid en/of andere inrichtingsvraagstukken.


Je hebt frequent contact met de functioneel beheerders van de zorgorganisatie. Je signaleert kansen en verbeteringen op het gebied van leren en ontwikkelen en bespreek dit met de Relatie Accountmanager van de zorgorganisatie en de Product Owner van het SDB Leerplatform.


Je ondersteunt ons sales team bij klantgesprekken en het opstellen van offertes, inclusief budgettering. Verder draag je ook bij aan de verdere ontwikkeling van onze (in- en externe) producten en diensten. Je hebt een kritische en analytische mindset en een proactieve houding. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om te onderhandelen.


Als Consultant SDB Leerplatform werk je nauw samen met verschillende disciplines binnen ons team, zoals ontwikkelaars, ontwerpers en inhoudsexperts. Samen zorgen jullie ervoor dat de oplossingen die we bieden van hoge kwaliteit zijn en voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten.

Functievereisten

Jij bent communicatief vaardig, bent software technisch en sterk in onderhandelen. Je staat graag in contact met klanten en beschikt over de juiste adviesvaardigheden om ze te helpen op het gebied van learnings. Je hebt een analytische mindset en durft kritisch te zijn waar nodig. Met jouw proactieve houding ben je gedreven om altijd te streven naar verbetering. Daarnaast herken jij je in het volgende:

  • Je hebt ruime ervaring met het ontwikkelen van leerstrategieën
  • Je hebt bij voorkeur een achtergrond in het opleiden in de zorgorganisatie
  • Beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om te onderhandelen.
  • Een kritische en analytische mindset.

Aanbod

Wij bieden je een interessante en verantwoordelijke functie als Consultant SDB Leerplatform bij een van de meest innovatieve software leverancier in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. Daarbij bieden we jou een performance based salaris tussen de €3.000 – €5.500 op basis van jouw situatie. Met voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden

Bedrijfsprofiel Avinty

Avinty Sinds 2017 werken onze drie softwarebedrijven Impulse Info Systems, NederCare en VIR samen. Met deze samenwerking beslaan we een groot deel van de zorgmarkten: de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg en revalidatiezorg. Al bijna 25 jaar leveren we met succes applicaties voor de gezondheidszorg aan zorginstellingen in heel Nederland. Ons doel is om zorgspecialisten te ontlasten in hun dagelijkse werk, zodat er meer tijd overblijft voor zorg aan de client/patiënt. Dit doen we door innovatieve technische oplossingen te bedenken die het registeren en behandelen versnellen. In de zomer van 2019 dragen we allemaal het Avinty-label. We blijven ons differentiëren in onze branches.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van SDB Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575 AB Oldenzaal
088-3313300