Full Stack .NET Developer

Ben jij gedreven en werk jij graag aan de meest innovatieve software? Dan ben jij misschien wel sw nieuwe Full Stack .Net Developer bij SDB Groep?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Full Stack .NET Developer zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze klanten door jouw passie voor het bouwen en opleveren van geweldige software. Als onderdeel van ons KIS (Kinderopvang Informatie Systeem) team ontwikkel je innovatieve en gebruikersvriendelijke software voor kinderopvangmedewerkers en ouders. Hiermee maken wij handen vrij zodat de medewerker alle aandacht aan de kinderen kan geven!


Wij bieden je een interessante en uitdagende functie bij een van de meest innovatieve spelers in de zorg en kinderopvang. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze Visie.

Functievereisten

 • Je bent een full-stack developer met minimaal 4 jaar relevante ervaring;
 • Bekend met o.a. het .NET (Core) Framework, C#, Web API, SQL, React;
 • Ervaring met Cloud/Azure en Flutter is een pré;
 • Je werkt van nature volgens Scrum/Agile;
 • Enthousiaste teamspeler met een passie voor software ontwikkeling.

Aanbod

 • Bezig zijn met nieuwe technieken, mobile apps, Internet of Things, interoperabiliteit en meer..
 • New way of working – flexibiliteit in je werkdag: werken vanuit huis of één van de meetingplaces;
 • We bieden jou goede performance-based arbeidsvoorwaarden tussen de € 3.000 – €5.000 bruto per maand op basis van jouw situatie;
 • Veel doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Je bent onderdeel van een hecht en gedreven team;
 • Een innovatieve en prikkelende omgeving;
 • Een goede balans tussen privé en werk.

Bedrijfsprofiel Avinty

Avinty Sinds 2017 werken onze drie softwarebedrijven Impulse Info Systems, NederCare en VIR samen. Met deze samenwerking beslaan we een groot deel van de zorgmarkten: de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg en revalidatiezorg. Al bijna 25 jaar leveren we met succes applicaties voor de gezondheidszorg aan zorginstellingen in heel Nederland. Ons doel is om zorgspecialisten te ontlasten in hun dagelijkse werk, zodat er meer tijd overblijft voor zorg aan de client/patiënt. Dit doen we door innovatieve technische oplossingen te bedenken die het registeren en behandelen versnellen. In de zomer van 2019 dragen we allemaal het Avinty-label. We blijven ons differentiëren in onze branches.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van SDB Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575 AB Oldenzaal
088-3313300