Consultant Kinderopvang

SDB groep is op zoek naar een Consultant Kinderopvang

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jouw verantwoordelijkheden als Consultant zijn divers en uitdagend. Je adviseert over de inzet van de SDB kinderopvang producten en SDB planning om de medewerkers in de kinderopvang te ondersteunen in hun processen


Als Consultant begeleid je het proces om plannen van kinderen en personeel op een zo efficiënt mogelijke manier vorm te geven. Na de implementatieperiode draag je de klant over aan je collega’s van support. Je blijft op de achtergrond betrokken bij de klant voor functioneel advies t.a.v. het opleidingsbeleid en/of andere inrichtingsvraagstukken.


Je ondersteunt ons sales team bij klantgesprekken en het opstellen van offertes, inclusief budgettering. Verder draag je ook bij aan de verdere ontwikkeling van onze (in- en externe) producten en diensten. Je hebt een kritische en analytische mindset en een proactieve houding. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om te onderhandelen.


Als Consultant kinderopvang werk je nauw samen met verschillende disciplines binnen ons team, zoals ontwikkelaars, ontwerpers en inhoudsexperts. Samen zorgen jullie ervoor dat de oplossingen die we bieden van hoge kwaliteit zijn en voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten.

Functievereisten

Jij bent communicatief vaardig, bent software technisch en sterk in onderhandelen. Je staat graag in contact met klanten en beschikt over de juiste adviesvaardigheden om ze te helpen op het gebied van processen. Je hebt een analytische mindset en durft kritisch te zijn waar nodig. Met jouw proactieve houding ben je gedreven om altijd te streven naar verbetering. Daarnaast herken jij je in het volgende:


  • Je bent breed georiënteerd en hebt ook affiniteit met planning
  • Je hebt ruime ervaring met het ontwikkelen van leerstrategieën
  • Je hebt bij voorkeur een achtergrond in het opleiden in de zorg/ kinderopvang
  • Beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om te onderhandelen.
  • Een kritische en analytische mindset.

Aanbod

Wij bieden je een interessante en verantwoordelijke functie als Consultant kinderopvang bij een van de meest innovatieve software leverancier in de zorg. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie. Daarbij bieden we jou een performance based salaris tussen de €3.000 – €5.500 op basis van jouw situatie. Met voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Bedrijfsprofiel Avinty

Avinty Sinds 2017 werken onze drie softwarebedrijven Impulse Info Systems, NederCare en VIR samen. Met deze samenwerking beslaan we een groot deel van de zorgmarkten: de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg en revalidatiezorg. Al bijna 25 jaar leveren we met succes applicaties voor de gezondheidszorg aan zorginstellingen in heel Nederland. Ons doel is om zorgspecialisten te ontlasten in hun dagelijkse werk, zodat er meer tijd overblijft voor zorg aan de client/patiënt. Dit doen we door innovatieve technische oplossingen te bedenken die het registeren en behandelen versnellen. In de zomer van 2019 dragen we allemaal het Avinty-label. We blijven ons differentiëren in onze branches.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van SDB groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575 AB Oldenzaal
088-3313300