Back-end Developer

Heb jij een passie voor het ontwikkelen van de meeste gebruiksvriendelijke software? Ben jij altijd op zoek naar kansen voor het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan ben jij diegene naar wie SDB Groep op zoek is!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je ontwerpt en bouwt mee aan onze SaaS planning oplossing voor de zorgmarkt. Hierbij lever je kwalitatief goed werk, waarbij gemak in onderhoud en toekomstbestendigheid erg belangrijk zijn. Als Back-end Developer bouw je mee aan zowel het onderhouden als het door ontwikkelen van onze oplossingen. Je gebruikt hiervoor de nieuwste technieken. Je ideeën over hoe het nog beter zou kunnen houd je zeker niet voor je, deze deel je graag met je team.


Om dit te kunnen bereiken neem je actief deel aan het Scrumproces van je multidisciplinaire team. Je werkt nauw samen in een gedreven team om als team conform sprint commitment op te leveren. Hiervoor werk je met de allernieuwste technologieën om problemen en obstakels te overkomen. Je handelt proactief en communiceert constant met de product owner en het team(s). Maar bovenal ben je zeer oplossingsgericht en creatief aan het werk om het beste resultaat te kunnen bereiken.

Functievereisten

  • Computer science & software enginering zijn jouw passie;
  • Je hebt uitstekende Java programmeer skills (Javascript & Typescript);
  • Ervaring met een services architectuur (Vert.x, postgreSQL);
  • Amazon webservices (AWS) kennis is een pre;
  • Je hebt een drive om continue te blijven leren en ontwikkelen;
  • Je vindt het leuk om te sparren met ervaren developers en designers;
  • Je bent op zoek naar een werkplek met collega’s met wie je voor lange tijd kunt samenwerken;
  • Je bent altijd proactief op zoek naar nieuwe innovatieve ontwikkelingen;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en enkele jaren aantoonbare werkervaring in computer science, software engineering, technische informatica of vergelijkbare beroepen;
  • Je hebt uiteraard affiniteit met software en de zorgsector.

Aanbod

Wij bieden je een interessante en uitdagende functie als Back-end Developer  bij één van de meest innovatieve spelers in de zorg en kinderopvang. Een omgeving waarin je met jouw daadkracht bijdraagt aan de beste zorg, in lijn met onze visie.


En hierbij bieden wij jou goede performance based arbeidsvoorwaarden tussen de €3.000 – €6.000 op basis van jouw situatie. Daarnaast kom je te werken in een hybride omgeving (thuis werken, op locatie meeten), met voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Bedrijfsprofiel Avinty

Avinty Sinds 2017 werken onze drie softwarebedrijven Impulse Info Systems, NederCare en VIR samen. Met deze samenwerking beslaan we een groot deel van de zorgmarkten: de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg en revalidatiezorg. Al bijna 25 jaar leveren we met succes applicaties voor de gezondheidszorg aan zorginstellingen in heel Nederland. Ons doel is om zorgspecialisten te ontlasten in hun dagelijkse werk, zodat er meer tijd overblijft voor zorg aan de client/patiënt. Dit doen we door innovatieve technische oplossingen te bedenken die het registeren en behandelen versnellen. In de zomer van 2019 dragen we allemaal het Avinty-label. We blijven ons differentiëren in onze branches.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van SDB Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575 AB Oldenzaal
088-3313300