Systeembeheerder

Ben jij een Linux en Kubernetes goeroe met hart voor zorg? Dan hebben wij dé vacature voor jou als Systeembeheerder bij Avinty. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het proactief en dagelijks beheer van onze complexe IT-infrastructuur en zorgt ervoor dat onze systemen altijd tiptop in orde zijn. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder over deze vacature van Avinty

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Systeembeheerder bij Avinty ben je verantwoordelijk voor het proactief en dagelijks beheer op het gebied van Linux servers, Kubernetes clusters en de softwareapplicaties. Zo zorg je ervoor dat collega’s en afnemers (zorgverleners, cliënten en patiënten) goed kunnen werken met de softwareapplicaties. Je hebt als Systeembeheerder een belangrijke rol bij het realiseren van de bedrijfsdoelen en de optimalisatie van het serverpark. Je werkt vooral vanuit Oldenzaal (omgeving Enschede).


Je werkzaamheden bestaan uit het oplossen van 2e en 3e lijn incidenten, het beheren van complexe infrastructuren en het uitvoeren van veranderingen. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van de probleemanalyse en het uitwerken van veranderingen om de door jou geconstateerde problemen te verhelpen. Je houdt je ook bezig met ingeplande taken voor proactief beheer. Kortom:


 • Oplossen van 2e of 3e lijns incidenten en service aanvragen;
 • Beheren van (virtuele) servers, storage, Kubernetes omgeving en netwerken;
 • Verbetervoorstellen geven voor de optimalisatie van de omgevingen.

Functievereisten

…een aanstekelijke teamspirit en een pragmatische houding. Jij wil het liefst iedere dag iets nieuws leren over je vak en met veel plezier naar je werk. Je hebt inlevingsvermogen en staat klaar voor de mensen die dagelijks afhankelijk zijn van de IT-omgeving van Avinty. Daarom ben je altijd bezig met het vergroten van de beheersbaarheid van systemen en je voert standaardisaties door.


We zijn op zoek naar een breed inzetbare specialist, die over technologie gebieden heen kan meewerken en -denken. Daarnaast heb jij:


 • mbo of hbo werk- en denkniveau (technisch of IT is een pré);
 • minimaal 5 jaar werkervaring in IT een soortgelijke functie;
 • ervaring met Linux Servers (Debian, Redhat) KVM, scripting/technieken als Bash en Python of Ansible en Kubernetes;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal.

Aanbod

 • Gewoon een goed salaris tussen de € 3.500 en € 5.500 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. We doen een voorstel op basis van je kennis en ervaring.
 • Lekker veel vakantie, namelijk 30 dagen per kalenderjaar bij een fulltime dienstverband (en je kunt remote werken vanuit je favoriete vakantieland).
 • 10 van deze dagen zijn als keuze budget in te zetten voor bijvoorbeeld extra salaris of een opleiding naar keuze.
 • Je ontvangt een Apple MacBook of Windows laptop in bruikleen.
 • Volop ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden, trainingen via GoodHabitz en mogelijkheden voor andere (technische) trainingen en opleidingen.
 • Een gezonde werkomgeving met dagelijks vers fruit, toffe sportactiviteiten en korting op je sportabonnement.
 • We vinden het belangrijk en ook heel gezellig dat je minimaal 1 dag in de week op kantoor bent, je standplaats is Oldenzaal of Veenendaal. Maar verder kun je helemaal zelf bepalen waar je werkt.

Bedrijfsprofiel Avinty

Avinty is leverancier van het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) en het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD). We zijn een groep softwareleveranciers die specialist en marktleider is binnen de zorg en maken software voor de Geestelijke Gezondheidszorg, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie. De applicaties worden gebruikt door zorginstellingen in heel Nederland. Onze software wordt al meer dan 25 jaar succesvol gebruikt door duizenden zorgprofessionals in Nederland.


De zorgwereld verandert snel. Cliënten krijgen steeds meer regie over hun eigen zorg. Hierdoor ontstaan multidisciplinaire netwerken rondom cliënten die meer en betere samenwerking vereisen. Dit zijn goede ontwikkelingen die de zorg en gezondheid verbeteren en vragen om slimmere oplossingen. Goede zorg is van cruciaal belang voor de patiënt en cliënt, voor hen maken zij graag het verschil. Jij ook?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Avinty. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575AB OLDENZAAL
088-3313300