Oracle Database Administrator DBA

Ben jij een database-expert die graag structurele verbeteringen aanbrengt en het voortouw wil nemen in het optimaliseren van processen? Dat kan bij Avinty in de functie van Oracle Database Beheerder. Bij ons krijg je de kans om in een dynamische organisatie jezelf verder te ontwikkelen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het beheer van maar liefst 400 Oracle-databases. Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan snel verder over deze uitdagende rol bij Avinty.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jouw werk als Oracle Database Beheerder bij Avinty is variërend en uitdagend. Enerzijds ben je bezig met geplande taken vanuit projecten waar je aan deelneemt en anderzijds ben je bezig met ad-hoc taken zoals urgente vragen vanuit de gebruikers die door de dynamiek van de dag binnenkomen. Concrete werkzaamheden zijn:


 • Jij draagt samen met twee collega’s, de verantwoordelijkheid voor het beheer van ongeveer 400 (!) gestandaardiseerde Oracle databases.
 • Jij werkt mee in verschillende installatie- en migratieprojecten.
 • Jij houdt documentatie bij, waakt over deze documentatie en borgt de (technische) standaarden.
 • Je bent sparringpartner voor collega’s en klanten op het gebied van techniek, innovatie, en slimme oplossingen.
 • Jij neemt het voortouw in verbeteringen en optimalisatie van de databases en bijbehorende processen, door het aanbrengen van structurele verbeteringen zoals; alles (nog) strakker neerzetten, snellere onboarding en hogere security.
 • Jij besteed ongeveer 10% van je werk aan het bedenken en uitvoeren van nieuwe en gave innovaties.

Functievereisten

…een flexibele en proactieve houding, waardoor je snel kunt schakelen. Je bent oplossingsgericht, kan goed prioriteiten stellen en werkt secuur. Daarnaast heb jij:


 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Ervaring met Linux en Shell Scripting;
 • Kennis van Oracle RDBMS 12c/19c (of hoger), RAC, DataGuard en/of Sybase is een pré;
 • Ervaring met ODA (Oracle Database Appliance) is een pré;
 • Oracle gecertificeerd (OCA- of OCP gecertificeerd) is mooi meegenomen, maar geen harde eis;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

 • Gewoon een goed salaris tussen de € 3.500 en € 5.500 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. We doen een voorstel op basis van je kennis en ervaring.
 • Lekker veel vakantie, namelijk 30 dagen per kalenderjaar bij een fulltime dienstverband (en je kunt remote werken vanuit je favoriete vakantieland).
 • 10 van deze dagen zijn als keuze budget in te zetten voor bijvoorbeeld extra salaris of een opleiding naar keuze.
 • Je ontvangt een Apple MacBook of Windows laptop in bruikleen.
 • Volop ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden, trainingen via GoodHabitz en mogelijkheden voor andere (technische) trainingen en opleidingen.
 • Een gezonde werkomgeving met dagelijks vers fruit, toffe sportactiviteiten en korting op je sportabonnement.
 • We vinden het belangrijk en ook heel gezellig dat je minimaal 1 dag in de week op kantoor bent, je standplaats is Oldenzaal of Veenendaal. Maar verder kun je helemaal zelf bepalen waar je werkt.

Bedrijfsprofiel Avinty

Avinty is leverancier van het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) en het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD). We zijn een groep softwareleveranciers die specialist en marktleider is binnen de zorg en maken software voor de Geestelijke Gezondheidszorg, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie. De applicaties worden gebruikt door zorginstellingen in heel Nederland. Onze software wordt al meer dan 25 jaar succesvol gebruikt door duizenden zorgprofessionals in Nederland.


De zorgwereld verandert snel. Cliënten krijgen steeds meer regie over hun eigen zorg. Hierdoor ontstaan multidisciplinaire netwerken rondom cliënten die meer en betere samenwerking vereisen. Dit zijn goede ontwikkelingen die de zorg en gezondheid verbeteren en vragen om slimmere oplossingen. Goede zorg is van cruciaal belang voor de patiënt en cliënt, voor hen maken zij graag het verschil. Jij ook?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Avinty. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575AB OLDENZAAL
088-3313300