Manager Consultancy

Jouw managementervaring inzetten voor een software speler in de zorg, dat klinkt mooi toch? Het kan als Manager Consultancy bij Avinty. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de consultancy afdeling (22 fte) en zorg je samen met het team voor een uitstekende inrichting van de software, zodat alle zorgklanten maximale focus op de patiënt hebben. In deze functie van Avinty ben je zowel intern als extern voortdurend bezig om maximale toegevoegde waarde te bieden.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Manager Consultancy zorg jij dat de afdeling organisatorisch sterk staat, jouw teams floreren en klantverwachtingen worden overtroffen. Daarnaast sluit je regelmatig aan bij complexe klantvraagstukken, ben je een goede gesprekspartner op zowel de inhoud als relatie en weet je de verschillende specialisten in positie te brengen. Je bent verantwoordelijk voor de onderlinge verbinding van de consultants en projectleiders om het beste uit de mensen te halen en situationeel bij te sturen.


Kortom, jouw belangrijkste taken zijn:


 • eindverantwoordelijke rol voor de afdeling consultancy;
 • aansturen van de consultants en projectleiders;
 • werving, selectie en doorontwikkeling van het team;
 • visie en richting geven aan de uitgebreide software bij de klanten;
 • initiëren en aansturen van strategische verbetertrajecten (intern en extern);
 • verbindende schakel tussen klant en interne afdelingen; product-/softwareontwikkeling, accountmanagement, sales en HR.

Functievereisten

Je bent analytisch sterk en je vindt het leuk om de inhoud in te duiken op zowel klant inhoudelijke vragen als software technisch vlak. Daarnaast ben je organisatorisch sterk en een echte ervaren peoplemanager. Je vindt het leuk om jouw eigen afdeling voortdurend te optimaliseren en ook breder in de organisatie mee te denken en veel samen te werken. Verder ben je gedreven, prettig in de omgang en heb je een sterke hands-on mentaliteit. Voor zowel bestuurders van grote zorginstellingen, consultants als techneuten ben jij een waardevolle gesprekpartner. Je bent een creatieve denker en redeneert vanuit oplossingen. Ook ben je in staat problemen structureel op te lossen om jouw team en de business te laten groeien.


Vink jij deze checklist ook af?


 • hbo+/wo niveau;
 • vanaf 10 jaar ervaring in de (software) consultancy en/of zorg & ICT;
 • vanaf 5 jaar ervaring in management;
 • ervaring met aansturen van grote teams;
 • track record in optimalisatie en groei van afdelingen en verandertrajecten.

Aanbod

Een dynamische organisatie met een informeel karakter en veel mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Jij ziet collega’s graag excelleren in hun werk en ondersteunt daarom met benodigde opleidingen en moedigt sportieve activiteiten aan: samen racefietsen, er worden mountainbiketochten georganiseerd en er is een jaarlijks tennistoernooi.


Daarnaast bieden zij jou:


 • een goed vast salaris van maximaal € 80.000,- bruto per jaar;
 • bonusregeling;
 • uitdagende baan van 36-40 uur per week;
 • 20 vakantiedagen + 10 extra naar eigen keuze;
 • leaseauto;
 • goede pensioenregeling;
 • veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei.

Bedrijfsprofiel Avinty

Avinty is een vooraanstaande software speler voor de gezondheidssector. Haar software helpt tienduizenden zorgprofessionals om hun werk optimaal uit te voeren middels digitaliseren van processen en (regionale) multidisciplinaire samenwerking. Avinty ontwikkelt software voor de GGZ,

Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg, Sociaal Domein en de Revalidatiezorg, met de focus op dossiervoering (EPD/ECD) en patiëntengagement (EHealth). Door de slimme software toepassingen is er meer aandacht en dus betere zorg voor de honderdduizenden cliënten en patiënten. Haar kernoplossingen zijn: REFLEX, CARE4, USER, Jouw Omgeving en Karify.


De organisatie is middelgroot en groeit door middel van autonome groei en overnames. De cultuur is betrokken, professioneel en gericht op groei.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Avinty. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575AB OLDENZAAL
088-3313300