UX Designer

Kruip jij in de huid van de zorgprofessional en laat jij onze digitale oplossingen zo goed mogelijk aansluiten bij zijn of haar dagelijkse werk? Wil jij de schermen ontwerpen die bijna tienduizenden zorgprofessionals iedere dag voor ogen krijgen? Het kan als UX Designer bij Avinty. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van initiatieven met betrekking tot de user experience, van concept tot implementatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Gebruiksvriendelijkheid, daar draait het om, van UX research tot UI design. Als Product Designer bij Avinty ontwerp jij de schermen die dagelijks bijna tienduizenden zorgprofessionals voor ogen krijgen. Je zorgt dat gebruikers zo intuïtief mogelijk hun weg vinden in de digitale kanalen van Avinty. Hoe beter dat lukt, hoe meer tijd zorgprofessionals overhouden voor het werk dat er voor patiënten en cliënten écht toe doet. Want een design kan nog zo mooi zijn, wanneer de gebruiker een functionaliteit of flow niet begrijpt is het zijn doel voorbijgeschoten. Het is jouw missie om de digitale oplossingen van Avinty mooier én gebruiksvriendelijker te maken en aan te sluiten bij het werkproces van de zorgprofessional.


Als Product Designer bij Avinty ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van initiatieven met betrekking tot de user experience, van concept tot implementatie. Je werkt hierin samen met de zorginstellingen, de informatieanalist en de verschillende product owners en ontwikkelteams. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de Avinty design systematiek. Je werkt Agile aan diverse kleinere en grote opdrachten tegelijk.


Per project bekijk je samen met de product owner en zijn/haar ontwikkelteam wat er ontwikkeld moet worden. Samen zorgen jullie ervoor dat de specificaties duidelijk worden. Op basis daarvan werk je verschillende concepten uit, van wireframes tot prototypes. Je trekt erop uit en samen met de zorginstellingen valideer je of het voorstel aansluit bij de dagelijkse praktijk van de zorgprofessional. Je rapporteert in deze functie aan de Manager Research & Development.

Bedrijfsprofiel Avinty

Wij zijn Avinty

Avinty is leverancier van het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) en het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD). We zijn een groep softwareleveranciers die specialist en marktleider is binnen de zorg en maken software voor de Geestelijke Gezondheidszorg, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie. De applicaties worden gebruikt door zorginstellingen in heel Nederland. Onze software wordt al meer dan 25 jaar succesvol gebruikt door duizenden zorgprofessionals in Nederland.


De zorgwereld verandert snel. Cliënten krijgen steeds meer regie over hun eigen zorg. Hierdoor ontstaan multidisciplinaire netwerken rondom cliënten die meer en betere samenwerking vereisen. Dit zijn goede ontwikkelingen die de zorg en gezondheid verbeteren en vragen om slimmere oplossingen. Goede zorg is van cruciaal belang voor de patiënt en cliënt, voor hen maken zij graag het verschil. Jij ook?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Avinty. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575AB OLDENZAAL
088-3313300