Project manager

Avinty is op zoek naar een Project manager. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Het is onze ambitie om de zorg betrouwbaar te vernieuwen met betaalbare oplossingen: daar hebben wij jou bij nodig! Als project manager bij Avinty stuur jij het projectteam van consultants aan. Jij bent verantwoordelijk voor de implementatie van de software bij zorgklanten. Dit houdt in dat jij een coördinerende rol pakt naar zowel de klanten als naar de interne organisatie. Avinty heeft meerdere locaties door het land. Eén dag per week werk je op de locatie in Veenendaal, Utrecht of Oldenzaal en de rest van de week ben je flexibel om vanuit andere locaties of vanuit huis te werken;


Als project manager ben je communicatief sterk en werk je samen met je team toe naar doelen. Je beschikt over praktijkervaring, je hebt inhoudelijke kennis over verschillende vakgebieden en je fungeert als aanspreekpunt voor zowel klanten als collega’s. Je stuurt niet alleen projecten aan, maar gaat ook inhoudelijk jouw steentje bijdragen. Hierdoor kun je de klant optimaal bedienen. Kortom, jij pakt de regie bij het:

  • Implementeren van verschillende grote projecten en kleine projecten, denk aan; het implementeren van een EPD/ECD of een e-Health platform bij nieuwe klanten, van migratie naar een nieuwe versie van het EPD of het begeleiden van een pilot van een nieuwe software module bij bestaande klanten;
  • Schakelen met verschillende collega’s en klanten;
  • Aansturen van een team van consultants.

Bedrijfsprofiel Avinty

Avinty is leverancier van het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) en het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD). Ze zijn een groep softwareleveranciers die specialist en marktleider is binnen de zorg en maken software voor de Geestelijke Gezondheidszorg, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie. De applicaties worden gebruikt door zorginstellingen in heel Nederland. De software bij Avinty is bewezen en wordt al meer dan 25 jaar succesvol gebruikt door duizenden zorgprofessionals in Nederland. Avinty is trots op de zinvolle softwareapplicaties die ze mogen maken voor vele klanten. Werk mee om samen het verschil te maken voor duizenden patiënten en cliënten in Nederland!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Avinty GGZ. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575AB OLDENZAAL
088-3313300