Manager Support Avinty Jeugdzorg en Gehandicaptenzorg

Voor de vestiging in Veenendaal is Avinty op zoek naar een Manager Support die enthousiast wordt van het helpen van onze zorgverleners en het optimaliseren van ons Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) CARE4.

Gaat jouw zorghart sneller kloppen wanneer onze zorgverleners en cliënten optimaal worden ondersteund in hun dagelijks werk zodat zij zich helemaal kunnen richten op de begeleiding van hun cliënten? Vind jij het een uitdaging om samen met jouw team en collega’s een gebruiksvriendelijk en registratie-arm product te ontwikkelen voor onze klanten en hun dagelijks te helpen bij het gebruik van onze producten? Vind je het ook leuk om medewerkers te coachen en een winning team te creëren, dan verwelkomen zij je graag als lid van ons managementteam!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-10-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functievereisten

Wij willen onze klanttevredenheid naar een hoog niveau tillen en zoeken daarom een collega die een zeer klantgerichte houding heeft en dit ook intern weet uit te dragen. Het team groeit en moet steeds meer samenwerken met andere partijen binnen Avinty en daarom zoeken we een leider met ervaring en iemand die plezier haalt uit het bouwen van een team en het leuk vindt medewerkers te coachen en te ontwikkelen.


Het is een absolute pré als je affiniteit hebt met het bouwen van software en weet wat een elektronisch cliënten dossier is zodat je weet en voelt wat onze klanten belangrijk vinden.

Aanbod

  • Een baan in een heel leuk dynamisch maar vooral maatschappelijk relevant bedrijf
  • Een plek in een (zorg)gedreven Management Team
  • Een goed salaris en secundaire arbeidvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling
  • Een leaseauto
  • 30 vakantiedagen
  • Veel ruimte voor persoonlijke groei en doorgroeimogelijkheden
  • Trainingen via GoodHabitz en mogelijkheden voor het volgen van externe trainingen en opleidingen
  • Flexibel thuiswerken en op locatie
  • Veel sociale en sportieve activiteiten waar je aan mee kunt doen

Bedrijfsprofiel Avinty

Avinty Jeugdzorg en Gehandicaptenzorg is leverancier van hèt Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) CARE4. In de Jeugdzorg zijn we marktleider (85%+) en ons aandeel in de Gehandicaptenzorg groeit. Op dit moment gebruiken 50 zorginstellingen in Nederland onze applicatie.


We zijn onderdeel van Avinty, een samenwerkingsverband van softwareleveranciers die specialist en marktleider zijn binnen de Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie. Binnen Avinty combineren we het beste van onze bedrijven; de specialistische kennis van de zorgbranche, de jarenlange ervaring op het gebied van techniek en de nauwe samenwerking met de klant. Onze software wordt al meer dan 25 jaar succesvol gebruikt door duizenden zorgprofessionals in Nederland. Samen werken we aan een mooi product voor al onze klanten en cliënten en daar zijn we trots op!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Avinty. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575AB OLDENZAAL
088-3313300