Back-end Developers

Avinty GGZ is op zoek naar Back-end Developers. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-10-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Avinty heeft meerdere locaties door het hele land. Eén dag per week zal je op de locatie in Veenendaal, Utrecht of Oldenzaal zijn en ben je verder flexibel om vanuit andere locaties of huis te werken.

Bedrijfsprofiel Avinty

Avinty is leverancier van het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) en het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD). We zijn specialist en marktleider binnen de zorg en maken software voor de Geestelijke Gezondheidszorg, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie. Onze applicaties worden gebruikt door zorginstellingen in heel Nederland. De software bij Avinty is bewezen en wordt al meer dan 25 jaar succesvol gebruikt door duizenden zorgprofessionals in Nederland. De zorgwereld verandert snel. Cliënten krijgen steeds meer regie over hun eigen zorg. Hierdoor ontstaan multidisciplinaire netwerken rondom cliënten die meer en betere samenwerking vereisen. Dit zijn goede ontwikkelingen die de zorg en gezondheid verbeteren en vragen om slimmere oplossingen. Avinty wil sneller inspelen op veranderingen in de zorg en is zich daarom anders gaan organiseren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Avinty GGZ. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575AB OLDENZAAL
088-3313300