Senior-, en medior Back-end Developers

Avinty is op zoek naar een senior- en een medior Back-end Developer, die het als uitdaging ziet om met onze softwareapplicatie REFLEX het verschil te maken voor zorgverleners en patiënten in de Revalidatiezorg.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Revalidatie is bij uitstek een vak waar veel disciplines samenwerken om de patiënt te begeleiden richting herstel. In co-creatie met deze zorgprofessionals ontwikkelen we een nieuw toekomstbestendig Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) specifiek voor de Revalidatie.


REFLEX is een gebruiksvriendelijk en registratie-arm EPD dat specifiek ontwikkeld is voor de Revalidatie. De uitgebreide applicatie zorgt ervoor dat zorgverleners optimaal worden ondersteund binnen het gehele registratieproces, zodat zij zoveel mogelijk tijd over houden voor de zorg en behandeling van hun patiënten. Want daar gaat het tenslotte om.


Vind je het een uitdaging om met een dedicated ontwikkelteam aan ons nieuwe EPD voor de Revalidatie te ontwikkelen? Dan verwelkomen wij je graag!

Functievereisten

Welke skills neem je mee?


 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo opleiding, bij voorkeur Informatica
 • Als senior Back-end developer heb je minimaal 7 jaar werkervaring
 • Als medior Back-end developer heb je 4-6 jaar werkervaring


Afhankelijk van je ervaring:


 • ben je een specialist in Java en Java EE
 • heb je hands-on ervaring met Springboot, Oracle SQL en Kafka Message Queues
 • heb je ervaring met gitflow en het werken met en onderhouden van CI/CD pipelines
 • heb je kennis van en ervaring met Docker technologie en Kubernetes
 • heb je kennis van Agile werken en het werken in scrumteams
 • het is een pré als je kennis hebt van het SAFe framework of een vergelijkbaar Agile Scaling framework


Wie ben jij?


 • Je bent leergierig en op de hoogte van de laatste back-end ontwikkelingen
 • Je vindt het leuk om jouw skills te delen met je collega’s
 • Je bent een teamplayer met gevoel voor humor die bijdraagt aan een prettige en open werksfeer

Aanbod

Wat bieden wij?


We bieden je een uitdagende en gevarieerde functie, een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We geven collega’s graag de kans om te excelleren in hun werk en ondersteunen daarom met prima opleidingen voor groei en ontwikkeling. We zijn een enthousiaste club mensen in een dynamische organisati. Er heerst een informele sfeer en door de platte organisatiestructuur zijn de communicatielijnen kort.

Bedrijfsprofiel Avinty

Wie zijn wij?


Avinty Revalidatie maakt onderdeel uit van Avinty, een groep softwareleveranciers die specialist en marktleider is binnen de zorg. Wij maken software voor de Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg. Geestelijke Gezondheidszorg  en Revalidatie.


Binnen deze samenwerking combineren we het beste van onze bedrijven: de specialistische kennis van de zorgbranche, de jarenlange ervaring op het gebied van techniek en de nauwe samenwerking met de klant.


Onze software is bewezen en wordt al meer dan 25 jaar succesvol gebruikt door duizenden zorgprofessionals in Nederland. Wij zijn trots op de zinvolle software applicaties die we mogen naken voor onze klanten. Werk mee om samen het verschil te maken voor duizenden patiënten en cliënten in Nederland!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Avinty. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575AB OLDENZAAL
088-3313300