Systeembeheerder

Avinty is op zoek naar een Systeembeheerder. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
1-9-2022
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Linux Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief en dagelijks beheer op het gebied van Linux Servers, Kubernetes clusters, KVM omgevingen en onze applicaties. We zijn op zoek naar een breed inzetbare specialist, die over technologie gebieden heen kan mee- werken en denken. De werkzaamheden bestaan uit het oplossen van 2e en 3e lijn incidenten, het beheren van complexe infrastructuren en het uitvoeren van major changes.


Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van problem-analyse en het uitwerken van changes om deze te verhelpen en het uitvoeren van ingeplande taken ten behoeve van proactief beheer.

Functievereisten

  • Technische studie in de richting van IT (MBO+/HBO);
  • Recente en relevante werkervaring in de IT;
  • Kennis en ervaring met Linux Servers (Debian, Redhat);
  • Kennis en ervaring met KVM is een pré;
  • Kennis en ervaring met scripting als Bash en Python;
  • Kennis en ervaring met Ansible;
  • Kennis en ervaring met Kubernetes zijn een pré;
  • Bereid om periodiek 24 x 7 achterwacht te draaien (+/- 1x per maand);
  • Bereid voor het uitvoeren van updates/hotfixes in de avonduren (+/- 1x per maand).


Als systeembeheerder gedetacheerd werk jij bij ons Operations-team van Avinty.

Aanbod

Avinty bied diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière verder te ontwikkelen. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals goede pensioensregeling, flexibele werktijden en een goede storingsdienstvergoeding. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen.

Bedrijfsprofiel Avinty

Wij zijn Avinty, een samenwerkingsverband van softwareleveranciers die specialisten en marktleiders zijn binnen de Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie. Onze software wordt al meer dan 25 jaar succesvol gebruikt door duizenden zorgprofessionals in Nederland. Binnen Avinty combineren we het beste van onze bedrijven: de specialistische kennis van de zorgbranche, de jarenlange ervaring op het gebied van techniek en de nauwe samenwerking met de klant.


Avinty helpt het werk van zorgprofessionals te verbeteren door softwareoplossingen te leveren die precies aansluiten bij hun vakgebied. Dit moet ervoor zorgen dat de professional meer tijd krijgt voor zorg voor zijn patiënt en cliënt. Samen met 200 collega’s in Veenendaal, Utrecht en Oldenzaal werken we hier vol passie aan.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Avinty. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575AB OLDENZAAL
088-3313300