Software Testers

Avinty is op zoek naar Software Testers. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

We zijn per direct op zoek naar ambitieuze en gedreven Software Testers om onze applicaties en de door ons gebouwde functionaliteit gestructureerd te testen.


Wij willen de allerbeste software bouwen voor onze klanten. Daarom is je focus gericht op belangrijke vragen als: werkt de software die we bouwen goed? Aan welke aspecten moet specifiek gedacht worden en hoe controleren we dat? Parallel aan het bouwtraject maak je een testplan en testscripts, waarbij het uitgangspunt is om zoveel mogelijk geautomatiseerd te testen. Vanzelfsprekend is de performance belangrijk, dit houd je scherp in de gaten. Je kijkt niet alleen naar de “happy flow”, maar je onderzoekt ook of de software overeind blijft in onverwachte situaties.


Als tester is het belangrijk dat je informatie makkelijk opneemt, oog voor detail hebt, maar ook in staat bent om het grotere geheel te bekijken. Met jouw feedback help je het team om functionaliteit op te leveren die werkt.


Onze EPD en ECD’s zijn gebruiksvriendelijk en registratiearm. De uitgebreide applicatie zorgt ervoor dat zorgverleners optimaal worden ondersteund binnen het gehele registratieproces, zodat zij zoveel mogelijk tijd overhouden voor de zorg en behandeling van hun patiënten. Want daar gaat het tenslotte om.

Als je het een uitdaging vindt om mee te werken aan het beste EPD voor de GGZ dan verwelkomen wij je graag!

Functievereisten

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding
 • Je hebt tenminste 3-5 jaar ervaring met testmethodes en testtechnieken 
 • Je hebt ervaring met Agile werken en je bent gewend om in een Scrumteam te werken
 • Je bent bekend met de inzet en gebruik van testautomatisering zoals bijvoorbeeld:
 • het testen van REST API’s (Postman en REST-assured), JEST (Javascript Testing Framework), geautomatiseerde e2e-testing (Cypress, Robot framework of gelijkwaardige frameworks), Selenium of Cucumber
 • Je bent bij voorkeur CAT (Certified Agile Tester) gecertificeerd of bereid je te laten certificeren
 • Je hebt kennis van ISTQB/TMAP
 • Kennis van JavaScript is een pré
 • Kennis van Databases is een pré


Wie ben jij?

 • Je bent leergierig en op de hoogte van de laatste test ontwikkelingen
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Je vindt het leuk om jouw skills te delen met je collega’s
 • Je bent een teamplayer met gevoel voor humor die bijdraagt aan een prettige en open werksfeer

Aanbod

We bieden je een uitdagende en gevarieerde functie, een bijbehorend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We zijn een enthousiaste en dynamische organisatie met een informeel karakter en veel mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Door de platte organisatiestructuur bij Avinty zijn de lijnen kort.


Samen werken we aan een mooi product voor klanten, cliënten en patiënten!

Bedrijfsprofiel Avinty

Wij zijn Avinty, een samenwerkingsverband van softwareleveranciers die specialisten en marktleiders zijn binnen de Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie. Onze software wordt al meer dan 25 jaar succesvol gebruikt door duizenden zorgprofessionals in Nederland. Binnen Avinty combineren we het beste van onze bedrijven: de specialistische kennis van de zorgbranche, de jarenlange ervaring op het gebied van techniek en de nauwe samenwerking met de klant.

Avinty helpt het werk van zorgprofessionals te verbeteren door softwareoplossingen te leveren die precies aansluiten bij hun vakgebied. Dit moet ervoor zorgen dat de professional meer tijd krijgt voor zorg voor zijn patiënt en cliënt. Samen met 200 collega’s in Veenendaal, Utrecht en Oldenzaal werken we hier vol passie aan.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Avinty. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575AB OLDENZAAL
088-3313300