Klantmanager

Als Klantmanager bij Avinty GGZ ben jij de verbinder in het salesteam en jij bent medeverantwoordelijk om de klanttevredenheid bij de huidige klanten (GGZ-zorginstellingen) te vergroten Zo gaan jullie samen de zorg vernieuwen met innovatieve ICT-oplossingen. Je werkt vooral vanuit Oldenzaal en/of vanuit huis en hebt een maandsalaris van tussen de 2.500 en 3.500 euro.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-3-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Voor Avinty GGZ zoeken zij een enthousiaste medewerker die een klantgerichte rol gaat uitvoeren. Vanuit het salesteam van GGZ ben jij het aanspreekpunt voor klanten en bereidt jij operationele, tactische en strategische klantafspraken voor. Zo zorg je ervoor dan de commercieel directeur en het salesteam weten wanneer en waarmee jullie klanten zo goed mogelijk kunnen helpen. Je wordt ondersteund door ervaren sales en marketing collega’s die je de fijne kneepjes leren van deze doelgroep. Jij zorgt er samen met marketing voor dat er communicatie uitingen worden uitgestuurd naar klanten.

Daarnaast ga jij aan de slag met:

 • structuur brengen in gebruik van het crm-systeem;
 • opvolgen van klantafspraken in samenwerken met andere teams;
 • ondersteuning bieden aan de salesafdeling.

Functievereisten

Wat breng je qua ervaring mee?

Jij hebt al ervaring opgedaan in een commerciële organisatie. Je bent servicegericht en wilt ervoor zorgen dat alle klantafspraken tot de puntjes zijn voorbereid en vastgelegd. Jij hebt oog voor anderen en bent een verbinder tussen medewerkers van verschillende afdelingen op verschillende organisatieniveaus. Je hebt een hands-on mentaliteit en denkt in oplossingen.

Daarnaast heb jij;

 • mbo/hbo werk- en denkniveau (bijv. Schoevers, commerciële economie of bedrijfskunde)
 • minimaal 1 jaar ervaring in een ondersteunende of commerciële rol;
 • kennis van MS office en behendig met nieuwe systemen;
 • interesse in werken met zorgklanten.

Aanbod

Aanbod Avinty:

Wordt jij er blij van als zorgmedewerkers prettiger kunnen werken? Hieraan kun jij bijdragen als je bij Avinty in dienst komt. Avinty biedt jou een uitdagende functie binnen een organisatie met enorme potentie. Professionaliteit, klantgerichtheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Daarnaast vinden je nieuwe collega’s het leuk om te sporten zoals samen racefietsen, mountainbiketochten maken en het jaarlijkse tennistoernooi.

Qua arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op:

 • salaris tussen de 2.500 en 3.500 euro per maand o.b.v. fulltime en kennis en ervaring;
 • contract van 32 tot 40 uur per week;
 • 20 vakantiedagen + 10 extra naar eigen keuze;
 • een goede pensioenregeling;
 • veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei;
 • trainingen via GoodHabitz en mogelijkheid voor externe trainingen/opleidingen.

Bedrijfsprofiel Avinty

Over Avinty:

Avinty GGZ is leverancier van het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). Een groep softwareleveranciers die specialist en marktleider is binnen de zorg en maken software voor de Geestelijke Gezondheidszorg. Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie. De applicaties worden gebruikt door zorginstellingen in heel Nederland.

De software bij Avinty is bewezen en wordt al meer dan 25 jaar succesvol gebruikt door duizenden zorgprofessionals in Nederland. Avinty is trots op de zinvolle softwareapplicaties die ze mogen maken voor vele klanten. Werk mee om samen het verschil te maken voor duizenden patiënten en cliënten in Nederland!

Werkplek:

Avinty heeft meerdere locaties door het land. Idealiter werk je een paar dagen per week vanuit kantoor Oldenzaal. Het is ook mogelijk om vanuit huis of locaties Veenendaal en Utrecht te werken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Avinty. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575AB OLDENZAAL
088-3313300