Scrum Master

De ontwikkelingen in de zorg vragen om steeds slimmere oplossingen. Avinty wil sneller inspelen op de veranderingen en zoekt daarom een ervaren Scrum Master. Kom jij één van de agile teams coachen?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-2-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Avinty is op zoek naar een ervaren Scrum Master die één a twee agile teams binnen de Agile Release Train coacht. Je bent een spin het web die collega’s helpt, motiveert, coacht en inspireert om nog beter te worden in hun vak. Je faciliteert de teams op een creatieve en inspirerende manier en hebt een belangrijke rol in de agile transformatie: je creëert een omgeving waarin het agile gedachtegoed wordt uitgedragen. Tevens maak je de teameffectiviteit meetbaar en kijkt continu wat jouw team nodig heeft om de doelen te behalen. Wekelijks neem je deel aan de ‘Scrum of Scrums’ om de voortgang van je team te delen en vanuit de Scrum Master Community of Practice (SMCoP) organiseer je kennissessies, faciliteer je workshops en geef je verschillende trainingen. Zo blijf jezelf groeien in je vak en coach je je teams om nog beter te worden in het samenwerken en de Agile mindset eigen te maken. Daarnaast ben je ook de sparringpartner van Product Owners.


Samengevat zijn jouw drie belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • faciliteren van doelgerichte meetings;
 • coachen teams voor zo een efficiënt mogelijke samenwerking;
 • Scrum-methode doorvoeren in de organisatiecultuur van Avinty.

Functievereisten

Als Scrum Master bij Avinty ben je een motivator, facilitator en inspirator. Je bent in staat om in te schatten wat jouw team nodig heeft om hun doel te behalen. Daarnaast heb jij;

 • hbo werk- en denkniveau;
 • tenminste één jaar werkervaring als Scrum Master;
 • ervaring of interesse in zorg en software is een pre;
 • gecertificeerd PSM I (en II is een enorme pre).

Aanbod

We bieden een uitdagende en gevarieerde functie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Avinty is een enthousiaste en dynamische organisatie met een informeel karakter en veel mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Avinty ziet collega’s graag excelleren in hun werk en ondersteunt daarom met benodigde opleidingen en moedigt sportieve activiteiten aan zoals: racefietsen, mountainbiketochten en het jaarlijks tennistoernooi. Daarnaast biedt Avinty jou:

 • salaris rond 3.500-4.500 bruto p/m (afgestemd op jouw kennis en ervaring);
 • afwisselende baan vanaf 32 tot 40 uur per week;
 • mogelijkheid tot bonus;
 • 20 vakantiedagen + 10 extra naar eigen keuze;
 • goede pensioenregeling;
 • een uitgebreid trainingsplatform en volgen van externe trainingen/opleidingen (je kunt bijvoorbeeld Scrum Master PSM II certificering halen.

Bedrijfsprofiel Avinty

Werkgebied

Avinty heeft meerdere locaties door het hele land. Eén dag per week zal je op de locatie in Veenendaal, Utrecht of Oldenzaal zijn en ben je verder flexibel om vanuit andere locaties of huis te werken.


Over Avinty

Avinty is leverancier van het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) en het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD). Ze zijn een groep softwareleveranciers die specialist en marktleider is binnen de zorg en maken software voor de Geestelijke Gezondheidszorg. Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie. De applicaties worden gebruikt door zorginstellingen in heel Nederland. De software bij Avinty is bewezen en wordt al meer dan 25 jaar succesvol gebruikt door duizenden zorgprofessionals in Nederland. Avinty is trots op de zinvolle softwareapplicaties die ze mogen maken voor vele klanten. Werk mee om samen het verschil te maken voor duizenden patiënten en cliënten in Nederland! 


De zorgwereld verandert snel. Cliënten krijgen steeds meer regie over hun eigen zorg. Hierdoor ontstaan multidisciplinaire netwerken rondom cliënten die meer en betere samenwerking vereisen. Dit zijn goede ontwikkelingen die de zorg en gezondheid verbeteren en vragen om slimmere oplossingen. Avinty wil sneller inspelen op veranderingen in de zorg en is zich daarom anders gaan organiseren. Sinds 2019 werken zij volgens het Scaled Agile Framework (SAFe), dat speciaal is aangepast op complexiteit in de zorg. Dit betekent dat je gaat werken in één van de Agile Release Trains (ART). De ART bestaat uit meerdere ontwikkelteams die samen het hele EPD ontwikkelen en beheren. Het maakt het mogelijk om kort-cyclisch en wendbaar te kunnen werken, en klanten, opdrachtgevers en gebruikers actief in het ontwikkelproces te betrekken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Avinty. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575AB OLDENZAAL
088-3313300