DevOps Engineer

Zij zoeken per direct een DevOps Engineer voor 40 uur per week.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Heb jij kennis van scripting en zie jij jezelf een serverpark met 500+ servers beheren? Dan komen zij graag met jou in contact voor de functie van DevOps Engineer bij Avinty.

Als DevOps Engineer heb je een belangrijke rol bij het realiseren van hun bedrijfsdoelen en de optimalisatie van hun serverpark. Je maakt onderdeel uit van het IT Operations team, bestaande uit vijf beheerders, drie Database beheerders en een Manager Operations. Jij hebt de verantwoordelijkheid om het linux serverpark te beheren en te optimaliseren.

Functievereisten

 • Je bent verantwoordelijk voor het beheren van (virtuele) servers, storage en netwerken
 • Je doet verbetervoorstellen als het gaat om de optimalisatie van de Linux omgevingen en spart hierover met het team
 • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van 3e of 4e lijns incidenten en service aanvragen die binnenkomen via de helpdesk.
 • Je hebt een MBO en/of HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal twee jaar relevante werkervaring
 • Technische vakinhoudelijke kennis
 • Kennis van Linux distributies als Redhat en Debian
 • Kennis van scripting als Bash, Perl, Python en Ansible yaml is een pré
 • Ervaring met kubernetes
 • Jij bent bereid om buiten werktijden remote stand-by te staan voor je collega’s (+/- één keer per 1,5 maand)


Waar ben jij sterk in?

 • Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen
 • Je hebt een pragmatische instelling en je weet van aanpakken
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Aanbod

Als DevOps Engineer krijg je de kans om jezelf en je vakkennis te ontwikkelen. Uiteraard krijg je een passend salaris en een rijtje met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een royale pensioensregeling, opleiding- en ontwikkelmogelijkheden, storingsdienstvergoeding, flexibele werktijden en (uiteraard) hele leuke collega’s. Deze collega’s vinden het belangrijk gezellige dingen met elkaar te doen zoals teamuitjes en de (virtuele) vrijdagmiddagborrel!

Bedrijfsprofiel Avinty

Zij zijn Avinty, een samenwerkingsverband van softwareleveranciers die specialisten en marktleiders zijn binnen de Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie. Hun software wordt al meer dan 25 jaar succesvol gebruikt door duizenden zorgprofessionals in Nederland. Binnen Avinty combineren ze het beste van de bedrijven: de specialistische kennis van de zorgbranche, de jarenlange ervaring op het gebied van techniek en de nauwe samenwerking met de klant.


Avinty helpt het werk van zorgprofessionals te verbeteren door softwareoplossingen te leveren die precies aansluiten bij hun vakgebied. Dit moet ervoor zorgen dat de professional meer tijd krijgt voor zorg voor zijn patiënt en cliënt. Samen met 200 collega’s in Veenendaal, Utrecht en Oldenzaal werken ze hier vol passie aan.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Avinty. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575AB OLDENZAAL
088-3313300