Business Intelligence Specialist

Voor de doorontwikkeling van onze Business Intelligence oplossingen zijn zij op zoek naar een ervaren en gedreven Business Intelligence Specialist. Kun jij ruwe data omzetten naar relevante informatie. Ben je analytisch, data gedreven, maar ook technisch? Kom dan het BI-team versterken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-1-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als BI-specialist ben je verantwoordelijk voor de realisatie en de implementatie van het datawarehouse, de ontwikkeling van de verschillende onderwerpsgebieden en de implementatie van de dashboards, analyses en rapportages op ons EPD. Je doet dit niet alleen, maar bent onderdeel van ons Business Intelligence team.

Functievereisten

Zij zijn op zoek naar een duizendpoot die het volledige proces van data verzamelen tot data aanbieden wil beheren. Je denkt vanuit de gegevens maar met een directe blik op de toepasbaarheid voor eindgebruikers. Je bent een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken.


Je hebt:

 • Een HBO werk- en denkniveau
 • Meerdere jaren relevante werkervaring
 • Je bent analytisch, oplossingsgericht en communicatief sterk
 • Ervaring met het bouwen en onderhouden van rapportages en dashboards, bij voorkeur met behulp van OBIEE of OAS
 • Kennis van SQL, DWH en ETL-processen
 • Een proactieve houding
 • Kennis van zorgprocessen en Agile werken is een pré

Aanbod

Avinty biedt jou een uitdagende functie binnen een organisatie met enorme potentie. Professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. De eisen zijn hoog, maar daar staat wat tegenover:


 • contract van 32 tot 40 uur p/w;
 • 20 vakantiedagen + 10 extra naar eigen keuze;
 • een goede pensioenregeling;
 • beschikking over een uitgebreid trainingsplatform en mogelijkheden voor het volgen van externe trainingen/opleidingen;
 • veel sportieve initiatieven van collega’s zoals racefietsen, mountainbiketochten en het jaarlijks tennistoernooi.

Bedrijfsprofiel Avinty

Avinty is een vooraanstaande software speler voor de gezondheidssector. Deze software helpt tienduizenden zorgprofessionals hun werk optimaal uit te voeren. Door de slimme software toepassingen is er meer aandacht en dus betere zorg voor de honderdduizenden cliënten en patiënten. Avinty is middelgroot en groeit doormiddel van autonome groei en overnames. De cultuur is betrokken, professioneel en gericht op groei.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Avinty. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575AB OLDENZAAL
088-3313300