DevOps Engineer

Avinty zoekt per direct een DevOps Engineer voor 40 uur per week voor de vestiging in Oldenzaal.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-10-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

• Je bent verantwoordelijk voor het beheren van (virtuele) servers, storage en netwerken

• Je doet verbetervoorstellen als het gaat om de optimalisatie van de Linux omgevingen en spart hierover met het team

• Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van 3e of 4e lijns incidenten en service aanvragen die binnenkomen via de helpdesk.

Functievereisten

• Een MBO en/of HBO werk- en denkniveau

• Minimaal twee jaar relevante werkervaring

• Technische vakinhoudelijke kennis

• Kennis van Linux distributies als Redhat en Debian

• Kennis van scripting als Bash, Perl, Python en Ansible yaml is een pré

• Ervaring met kubernetes

• Jij bent bereid om buiten werktijden remote stand-by te staan voor je collega’s (+/- één keer per 1,5 maand)

Aanbod

Als DevOps Engineer krijg je de kans om jezelf en je vakkennis te ontwikkelen. Uiteraard krijg je een passend salaris en een rijtje met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een royale pensioensregeling, opleiding- en ontwikkelmogelijkheden, storingsdienstvergoeding, flexibele werktijden en (uiteraard) hele leuke collega’s. Deze collega’s vinden het belangrijk gezellige dingen met elkaar te doen zoals teamuitjes en de (virtuele) vrijdagmiddagborrel!

Bedrijfsprofiel Avinty

Avinty is een samenwerkingsverband van softwareleveranciers die specialisten en marktleiders zijn binnen de Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Revalidatie. De software wordt al meer dan 25 jaar succesvol gebruikt door duizenden zorgprofessionals in Nederland. Binnen Avinty combineren ze het beste van alle bedrijven: de specialistische kennis van de zorgbranche, de jarenlange ervaring op het gebied van techniek en de nauwe samenwerking met de klant.


Avinty helpt het werk van zorgprofessionals te verbeteren door softwareoplossingen te leveren die precies aansluiten bij hun vakgebied. Dit moet ervoor zorgen dat de professional meer tijd krijgt voor zorg voor zijn patiënt en cliënt. Samen met 200 collega’s in Veenendaal, Utrecht en Oldenzaal werken ze hier vol passie aan.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Avinty. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575AB OLDENZAAL
088-3313300