Software Tester voor de afdeling Research & Development

Avinty is op zoek naar een ambitieuze en gedreven Software Tester. In deze functie werk je in het team Research & Development om de applicatie en de door hun gebouwde functionaliteit gestructureerd te testen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wij willen de allerbeste software bouwen voor onze klanten. Daarom is je focus gericht op belangrijke vragen als: werkt de software die we bouwen goed? Aan welke aspecten moet specifiek gedacht worden en hoe controleren we dat? Parallel aan het bouwtraject maak je een testplan en testscripts, waarbij het uitgangspunt is om zoveel mogelijk geautomatiseerd te testen. Vanzelfsprekend is de performance belangrijk, dit houd je scherp in de gaten. Je kijkt niet alleen naar de “happy flow”, maar je onderzoekt ook of de software overeind blijft in onverwachte situaties.


Als tester is het belangrijk dat je informatie makkelijk opneemt, oog voor detail hebt, maar ook in staat bent om het grotere geheel te bekijken. Met jouw feedback help je het team om functionaliteit op te leveren die werkt.

Functievereisten

Welke skills neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding
 • Je hebt tenminste 3-5 jaar ervaring met testmethodes en testtechnieken 
 • Je hebt ervaring met Agile werken en je bent gewend om in een Scrumteam te werken
 • Je bent bekend met de inzet en gebruik van testautomatisering zoals bijvoorbeeld:
 • het testen van REST API’s (Postman en REST-assured), JEST (Javascript Testing Framework), geautomatiseerde e2e-testing (Cypress, Robot framework of gelijkwaardige frameworks), Selenium of Cucumber
 • Je bent bij voorkeur CAT (Certified Agile Tester) gecertificeerd of bereid je te laten certificeren
 • Je hebt kennis van ISTQB/TMAP
 • Kennis van JavaScript is een pré
 • Kennis van Databases is een pré


Wie ben jij?

 • Je bent leergierig en op de hoogte van de laatste test ontwikkelingen
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Je vindt het leuk om jouw skills te delen met je collega’s
 • Je bent een teamplayer met gevoel voor humor die bijdraagt aan een prettige en open werksfeer

Aanbod

We bieden je een uitdagende en gevarieerde functie, een bijbehorend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We zijn een enthousiaste en dynamische organisatie met een informeel karakter en veel mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Door de platte organisatiestructuur bij Avinty zijn de lijnen kort.


Samen werken we aan een mooi product voor klanten, cliënten en patiënten!

Bedrijfsprofiel Avinty

Avinty GGZ maakt onderdeel uit van Avinty, een groep softwareleveranciers die specialist en marktleider is binnen de zorg. We maken software voor de Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg, Geestelijke Gezondheidszorg en Revalidatie. Binnen deze samenwerking combineren we het beste van onze bedrijven: de specialistische kennis van de zorgbranche, de jarenlange ervaring op het gebied van techniek en de nauwe samenwerking met de klant.


Onze software is bewezen en wordt al meer dan 25 jaar succesvol gebruikt door duizenden zorgprofessionals in Nederland. Wij zijn trots op de zinvolle softwareapplicaties die we mogen maken voor onze klanten. Werk mee om samen het verschil te maken voor duizenden patiënten en cliënten in Nederland!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Avinty. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Enschedesestraat 4
7575AB OLDENZAAL
088-3313300