Manager in opleiding; start in oktober/november 2024

Wil jij je graag verder ontwikkelen binnen de gehandicaptenzorg? Heb jij de ambitie om in de toekomst een managementfunctie te vervullen? Dan heeft Aveleijn jou iets moois te bieden! Vanaf oktober/november 2024 zijn er bij Aveleijn meerdere posities vrij voor een Manager In Opleiding (MIO) (32 - 36 uur per week).

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-6-2024
Aantal uur
34
Vervaldatum
18-8-2024
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wij vinden het belangrijk om talent binnen- en buiten de organisatie, met de ambitie om manager te worden, de kans te bieden deze ambitie waar te maken. Het traject geeft ruimte om veel ervaring op te doen in een managementfunctie en biedt de mogelijkheid om in de toekomst in te stromen in de functie van manager.


Wat is het doel?

Het doel van het opleidingstraject is dat jij aan het einde van het traject, door middel van praktijkervaring en aanvullende scholing, over voldoende competenties beschikt om te kunnen starten in de functie van manager.


Wat biedt het traject jou?

Het opleidingstraject is een uitdagend en op jou afgestemd leer- en ontwikkelprogramma. Een werkpraktijk waarin fouten maken mag, maar ervan leren moet. In het traject worden theorie en praktijk op elkaar afgestemd en word je begeleid door een interne opleider. Je krijgt inzicht in de organisatie, maar ook in jouw eigen kwaliteiten en capaciteiten. Na succesvolle afronding van het ontwikkeltraject word je bemiddeld naar een vacante functie van manager.

Functievereisten

 • Je wilt je graag binnen Aveleijn door ontwikkelen naar de functie van manager;
 • Je bent in staat de visie, kernwaarden en het beleid van Aveleijn uit te dragen;
 • Je bent je bewust van het belang van reflectie op je persoonlijk functioneren en brengt dat in de praktijk;
 • Je staat stevig in je schoenen, bent doortastend, analytisch sterk, helder in je communicatie en beschikt over een gezonde dosis relativeringsvermogen;
 • Je draagt zorg voor verbinding en bent je bewust van jouw eigen verantwoordelijkheid en afspraken. Daarnaast ben je sterk in het meedenken in een gezonde toekomstgerichte bedrijfsvoering;
 • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau, aangetoond door een diploma of een niveaubepaling.

Aanbod

 • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een afwisselende baan in een uitdagende werk- en leeromgeving;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de cao Gehandicaptenzorg. Deze functie is ingedeeld in functiegroep 50 (maximaal € 4.349,- bij een 36-urige werkweek). De salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring;
 • Wanneer er externe opleiding wordt gevolgd (bijv. modulair onderwijs bij Hogeschool Saxion), dan vergoedt Aveleijn de opleidingskosten en reiskosten. Klassikale contacturen, welke binnen reguliere werktijden gepland zijn, mogen op kosten van Aveleijn worden gevolgd. Uren die buiten werktijd plaatsvinden, alsmede overige studiebelastingsuren, zien we als eigen tijd.
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Een wereld zonder verschil Met een breed zorgaanbod wil Aveleijn uit ondernemend Borne in Twente een maatschappelijke bijdrage leveren. Vanuit expertise en een passie voor mensen is het bedrijf er voor cliënten van alle leeftijden die bij verschillende ontwikkelingsfasen in hun leven behoefte hebben aan intensieve ondersteuning. Op alle leefdomeinen verzorgt, begeleidt, ondersteunt en behandelt Aveleijn kinderen, jongeren, volwassenen, gezinnen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. De organisatie is sterk verankerd in Twente en maakt zo integraal onderdeel uit van lokale samenlevingen. Dat helpt cliënten om de snel veranderende maatschappij beter te begrijpen, zodat deze mensen daar op een positieve manier deel van kunnen uitmaken. Leven vol betekenis De missie van Aveleijn is invulling te geven aan de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’. Dat schept ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een eigen identiteit. Zo helpt de dienstverlener cliënten om doelen te vinden én realiseren. Immers, als iemand weet wie men is, dan kan de persoon in kwestie groeien, vernieuwen, grenzen verleggen en uiteindelijk (op)bloeien. Ook in relatie tot anderen. Investeren in de toekomst Via begeleiding, trainingen en evenementen investeert Aveleijn in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect steeds centraal. De dienstverlener werkt vanuit de kwaliteit van bestaan, de driehoek cliënt-verwant-begeleider, en een oplossingsgerichte positieve psychologie. Zo wil Aveleijn gemeenten en ketenpartners stimuleren en inspireren voor een pragmatische invulling van het nieuwe zorgstelsel. Door een actieve samenwerkingspartner te zijn, kan het bedrijf een duurzame bijdrage voor de samenleving leveren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600