Persoonlijk begeleider - Enschede

Aveleijn is op zoek naar een Persoonlijk begeleider - Enschede

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-5-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
18-6-2024
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als persoonlijk begeleider draag jij bij aan het betekenisvolle leven van de cliënt. In samenwerking met je collega's stel jij een ondersteuningsplan op per cliënt. Hierin verwerk je de doelen die in samenspraak met de cliënt tot stand zijn gekomen. Dit ondersteuningsplan evalueer je regelmatig met cliënt en stel je bij waar nodig. Ook onderhoud jij het contact met het netwerk van de cliënt.

Functievereisten

 • Jij bent 24 tot 28 uur per week beschikbaar (onregelmatige werktijden);
 • Jij hebt affiniteit met de doelgroep jeugd;
 • Jij bent in het bezit van minimaal een agogisch niveau 4 diploma;
 • Jij hebt ervaring als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg.

Aanbod

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan dan ook niet alleen voor de cliënt centraal, maar zeker ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou:


 • Functie voor 24 tot 28 uur per week;
 • In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
 • Salaris Begeleider conform functiegroep 40 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.606,- o.b.v. 36 uur);
 • Een werktelefoon;
 • De mogelijkheid om te beginnen aan een opleidingstraject tot gespecialiseerd begeleider Kind & Jeugd;
 • Talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot de professional die jij wil zijn. Aveleijn biedt opleidingen, cursussen en nevenfuncties aan;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Locatie Nieuwe Helmerhoek is een trainingshuis voor 16 jeugdige en/of jongvolwassen cliënten (16 tot 27 jaar) met een verschillend ontwikkelingsniveau en zeer diverse ondersteuningsbehoeften.

Bij een aantal cliënten is sprake van complexe (gedrags-)problematiek.

De locatie richt zich op de ontwikkeling van jeugdigen onderweg naar een zo groot mogelijke zelfredzaamheid en zelfstandigheid.

Samen met de cliënt werken wij methodisch en in overzichtelijke stappen aan ontwikkeling vanuit het ondersteuningsplan.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600