(Persoonlijk) Begeleider - Tubbergen

Ter vervanging van ziekte zoekt Aveleijn voor de periode van zes maanden een begeleider of persoonlijk begeleider. Het betreft een functie voor 32 uur per week.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-5-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Er bestaat een kans dat je langer dan zes maanden kunt blijven. Mocht dit niet het geval zijn, dan kijken we graag naar de mogelijkheden bij een van de andere locaties van Aveleijn.


Wat ga je doen?

Ben jij nieuwsgierig genoeg om steeds te kijken achter de vraag van de cliënt, samen te ontdekken hoe we nog een stapje kunnen zetten? Kun je dat vormgeven vanuit professie en echtheid en aansluiten bij de sociaal emotionele ontwikkeling en beleving van de cliënt? Gericht op wat haalbaar is en met oog voor de kwetsbaarheid van de cliënt. Samen met collega begeleiders, de cliënt en verwanten geef je betekenis aan het persoonlijke levensverhaal.

Functievereisten

 • Jij bent in het bezit van een agogisch niveau 3 of niveau 4 diploma;
 • Jij bent 32 uur per week beschikbaar voor in eerste instantie een periode van 6 maanden (onregelmatige werktijden);
 • Jij hebt ruime ervaring in en kennis van de gehandicaptenzorg;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep ouder wordende cliënt
 • Jij bent proactief en gemotiveerd om bij te dragen aan een betekenisvolle dag voor onze cliënten.

Aanbod

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan dan ook niet alleen voor de cliënt centraal, maar zeker ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou:

 • Een baan voor 32 uur per week (onregelmatige werktijden);
 • In eerste instantie een contract voor zes maanden;
 • Een werktelefoon;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
 • Salaris conform functiegroep 35 (begeleider) of 40 (persoonlijk begeleider) o.b.v. achtergrond en ervaring. Voor de functie van begeleider geldt vanaf 1 juni een maximaal salaris van €3360,- bruto per maand, voor de functie van persoonlijk begeleider geldt een maximaal salaris van €3606,- bruto per maand.
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

De Wiekhof is een locatie voor 24 cliënten die allemaal een eigen appartement bewonen. Het gebouw bestaat uit 2 woonlagen. Op elke verdieping wonen 12 cliënten. De Cliënten hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast kan er sprake zijn van bijvoorbeeld autisme, gedragsproblematie of dementie. Naast de begeleiding die we bieden gericht op de verstandelijke beperking is er sprake van het overnemen of/en het ondersteunen van de ADL zorg.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Avelelijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600