Persoonlijk Begeleider - Denekamp

Draag jij als persoonlijk begeleider graag bij aan een betekenisvolle dag voor onze cliënten? De Amaliahof in Denekamp kan jouw hulp goed gebruiken. Reageer op deze vacature van Aveleijn.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2024
Aantal uur
28
Vervaldatum
31-5-2024
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als persoonlijk begeleider bij Amaliahof stel je in samenwerking met je collega's een ondersteuningsplan op voor iedere cliënt. Hierin verwerk je de doelen die in samenspraak met de cliënt tot stand zijn gekomen. Jij bent proactief in het evalueren en het bijstellen van dit plan waar nodig. Ook onderhoud je het contact met het netwerk van de cliënt.

Functievereisten

  • Jij bent in het bezit van een agogisch niveau 4 diploma;
  • Jij bent 28 uur per week beschikbaar (onregelmatige diensten);
  • Jij hebt ruime ervaring in en kennis van de gehandicaptenzorg;
  • Jij bent proactief en gemotiveerd om bij te dragen aan een betekenisvolle dag voor de cliënten.

Aanbod

Aveleijn heeft goed werkgeverschap hoog op de agenda staan. Zo is ontwikkelen een van de kernwaardes en bied Aveleijn verschillende mogelijkheden om aan je eigen ontwikkeling te werken.

  • Parttime functie voor 28 uur per week;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
  • Salaris conform functiegroep 40 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.535,- o.b.v. 36 uur);
  • Een werktelefoon;
  • Talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot de professional die jij wil zijn. Aveleijn biedt opleidingen, cursussen en nevenfuncties aan;
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

De locatie Amaliahof in Denekamp is een appartementencomplex voor 38 cliënten. De leeftijden en de ondersteuningsbehoeften van de cliënten zijn divers. Er wordt gewerkt op basis van 24-uurs zorg. De cliënten hebben de beschikking over een eigen appartement met woonkamer, keuken, slaapkamer(s) en een badkamer. Individueel wonen is het uitgangspunt. Op de locatie is een centrale, grote en moderne keuken aanwezig.


De vacature voor begeleider is gericht op het begeleiden en ondersteunen van cliënten die ook verzorging nodig hebben.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600