Vakantiewerk Huishoudelijk Medewerker - Almelo

Weet jij als geen ander hoe je ruimtes er tiptop laat uitzien? Zorg jij er voor dat alles goed schoon is? Én wil je dit waarmaken bij één van de beste werkgevers in de zorgbranche? Lees dan snel verder en wellicht ontmoeten jullie elkaar bij Aveleijn!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2024
Aantal uur
20
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als huishoudelijk medewerker ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor schoonmaakwerkzaamheden van het appartement van de cliënt en het schoonmaken van de algemene ruimtes in het gebouw. Dit doe je op maandag t/m vrijdag ca 4 uur per dag. Je werkdag start om 8.30/9.00.

Functievereisten

  • Je bent beschikbaar in week 31, 32 en 33;
  • Je hebt gevoel voor ordelijkheid en hygiëne;
  • Je bent sociaal, flexibel en enthousiast;
  • Je bent behulpzaam richting cliënten en collega's.

Aanbod

Je gaat werken bij een organisatie waar wij jou als medewerker centraal stellen!


Je krijgt betaald volgends de cao Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 15 (maximaal € 2.537,- bij een 36-urige werkweek) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring.


Als je bij Aveleijn in dienst treedt, kun je daarnaast in aanmerking komen voor alle secundaire voorwaarden. Denk aan een leasefiets of korting op een sportabonnement! Zo kun je het werken bij Aveleijn zo leuk maken als je zelf wilt!

Bedrijfsprofiel Aveleijn

Welke locatie kom je te werken?

Woonlocatie ‘t Brock is een 24-uursvoorziening, waar 41 volwassen cliënten wonen die worden begeleid vanuit vier verschillende teams.


De cliënten hebben een (licht/matige) verstandelijke beperking en daarnaast bijkomende problematiek, zoals; gedragsproblemen, autisme, psychiatrische problematiek.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600