Persoonlijk begeleider - Haaksbergen

Aveleijn is op zoek naar een Persoonlijk begeleider voor locatie Haaksbergen. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-1-2024
Aantal uur
24
Vervaldatum
22-2-2024
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als persoonlijk begeleider draag jij bij aan het betekenisvolle leven van de cliënt. In samenwerking met je collega's stel jij een ondersteuningsplan op per cliënt. Hierin verwerk je de doelen die in samenspraak met de cliënt tot stand zijn gekomen. Dit ondersteuningsplan evalueer je regelmatig met cliënt en stel je bij waar nodig. Ook onderhoud jij het contact met het netwerk van de cliënt.

Functievereisten

  • Jij zoekt een baan voor 24 uur per week (onregelmatige diensten);
  • Jij bent in het bezit van minimaal een agogisch niveau 4 diploma;
  • Jij hebt affiniteit met de ouder wordende cliënt;
  • Jij hebt ervaring in en kennis van de gehandicaptenzorg;
  • Jij bent proactief en gemotiveerd om bij te dragen aan een betekenisvolle dag voor onze cliënten.

Aanbod

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan dan ook niet alleen voor de cliënt centraal, maar zeker ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou:

  • In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg;
  • Salaris conform functiegroep 40 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.535,- o.b.v. 36 uur);
  • Talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot de professional die jij wil zijn. Wij bieden opleidingen, cursussen en nevenfuncties aan;
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Diverse mogelijkheden zoals een leasefiets, sporten met korting via Bedrijfsfitness Nederland of een laptop/tablet.

Bedrijfsprofiel Aveleijn

De Lavendel is een appartementencomplex in de nieuwbouwwijk Hassinkbrink. Het complex bevat 19 appartementen en twee gezamenlijke inloophuizen. Er wonen cliënten van jong tot oud met uiteenlopende hulpvragen. De cliënten hebben allen hun eigen appartement. De inloophuizen worden bijvoorbeeld gebruikt voor het gezamenlijk eten of voor het drinken van een kopje thee en koffie. Ook worden er in de inloopruimten activiteiten aangeboden aan de cliënten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aveleijn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 260
7622 GW BORNE
074 - 2556 600